Movias billetkontrol søger nye kollegaer

Vil du med på bussen? Movias billetkontrol søger nye kollegaer

Vil du være med på et hold, hvor I samarbejder om den fælles opgave?

Kan du høre dig selv sige: ”Goddag, må jeg have lov til at se kort eller billet”? Kan du lide at møde nye mennesker, og have en omskiftelig hverdag med en masse frisk luft? Så er jobbet som billetkontrollør måske noget for dig.

Dette er en jobbank, hvor du uopfordret kan søge et job i Movias billetkontrol. Vi gemmer din ansøgning i seks måneder og kontakter dig, hvis vi har en ledig stilling og vi finder din ansøgning relevant.

Movias billetkontrol består af medarbejdere, som vil være med til at sikre en god, venlig og effektiv billetkontrol. Som billetkontrollør skal du ikke kun skrive afgifter, du skal også være en god repræsentant for Movia i mødet med passagerne.

Når du er på kontrolopgave, vil du altid gå sammen med mindst en kollega, og sammen vil I møde mange forskellige mennesker, og lige så forskellige reaktioner, spørgsmål og forklaringer på f.eks. en manglende gyldig billet. Med Movias uddannelsesforløb i baghånden, er en af opgaverne bl.a. at håndtere de daglige situationer i bussen, så I på hold- og individ-niveau opnår de fastlagte mål, som Movias billetkontrol arbejder efter.

Vi forestiller os, at den rette kandidat:

  • Hviler i sig selv, og løser konflikter på en naturlig og kompetent måde
  • Trives godt blandt mange forskellige mennesker
  • Er motiveret og energisk og trives godt i højt arbejdstempo
  • Har stærke kommunikative evner på dansk, i både skrift og tale, og kan begå sig på engelsk
  • Har let ved at sætte sig ind i nyt IT på brugerniveau
  • Har kørekort

 

Vi er selvfølgelig også interesseret i at høre om dine unikke kompetencer, så beskriv gerne, hvordan du mener de kan komme i spil, i jobbet som billetkontrollør.


At bære en uniform, der repræsenterer Movia
Når du bærer uniformen, vil vores passagerer rette henvendelse til dig af mange grunde, og du kan regne med at du vil blive spurgt til råds om zoner, billetter og rejser. Udover at tjekke billetter, vil du og dine kollegaer også medvirke til at skabe tryghed blandt vores passagerer. Som billetkontrollør repræsenterer du Movia, og derfor er det vigtigt, at du som person er venlig, hjælpsom og imødekommende.

 

Hvor laves der billetkontrol?

 

Movias billetkontrollører er hver dag ude på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn for at tjekke billetter hos nogle af de 200 millioner passagerer, der hvert år benytter Movias busser. Vi har derfor meget at se til, og søger lige nu flere billetkontrollører, der vil med rundt på busturen.

 

Jobbet hos Movia

Dit arbejdssted vil være skiftevis i Valby og i Herlev. Du vil altid skulle møde ind, og starte din vagt fra et af de to ovennævnte steder.

Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Kommer du videre i ansættelsesprocessen, gør vi opmærksom på at Movia indhenter en straffeattest. Du må ikke være straffet for noget, som er uforeneligt med ansættelsesforholdet.

Vi gør ligeledes opmærksom på at alle kandidater, der ansættes i Movia, skal dokumentere at de har gyldig opholds- eller arbejdstilladelse i Danmark. Såfremt du indkaldes til 2. samtale skal du derfor medbringe dokumentation i form af kopi af pas, og eller gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

 

Der er 2 typer stillinger at søge – deltid eller fuld tid:

DELTID: 14,80 timer pr. uge, fordelt på 2 vagter, som typisk vil ligge om aftenen og i weekenden

FULD TID: 37 timer pr. uge, fordelt med 7,24 timer pr. vagt, over et 6 ugers rul, hvori der er 2 lørdagsvagter

 

Du bedes TYDELIGT angive i din ansøgning, om det er en DEL- eller FULDTIDS- stilling, du søger.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning, så hurtigt som muligt.

Spørgsmål til stillingen, kan rettes til teamleder Bent Petersen på telefon: 36 13 16 07 eller pr. e-mail: bep@moviatrafik.dk.  

 

Ansøgning

Det er vigtigt, at vi afspejler samfundets sammensætning, så vi vil opfordre både kvinder og mænd med dansk eller anden etnisk baggrund til at søge.

Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. 

 

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige Flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

 

Vi er lidt mere end 400 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

 

Læs mere på moviatrafik.dk