Analytisk HR-konsulent til udvikling af ledelsesinformation

Har du interesse i og erfaring med at arbejde med HR-data og analyser – og kan du omsætte konkrete data til initiativer på HR-området og føre dem ud i livet? Vil du bidrage til udviklingen af Movias ledelsesinformation på HR-området?  Så har vi den helt rigtige stilling til dig.

I Movia arbejder vi aktivt på at omsætte vores data til viden til gavn for udviklingen af den kollektive transport og være en værdifuld datapartner for kommunerne og de to regioner på Sjælland. Data skal være en platform for at generere ny viden og innovation. Denne tankegang ønsker HR også skal gennemsyre arbejdet med data på HR-området, hvorfor vi nu styrker vores team med en HR-konsulent, der skal skabe relevant ledelsesinformation med baggrund i HR-data og analyser.

 

Arbejdsopgaver

Som HR-konsulent i en nyoprettet stilling får du ansvaret for Movias HR-data og for derigennem at udvikle ledelsesinformation på HR-området. Dine opgaver vil bestå i at udvikle processer i forbindelse med ledelsesinformation og konkret at udarbejde ledelsesinformation med udgangspunkt i data fra Movias løn- og HR-systemer. Du vil også få en vigtig rolle, når HR-teamet efterfølgende skal omsætte HR-data til tiltag på HR-området.  

 

Dine primære opgaver

 • Udarbejde og udvikle ledelsesinformation på HR-området med udgangspunkt i HR-data, fx lønudvikling, sygefravær, personaleomsætning, mv.
 • Udarbejde analyser i et tæt samarbejde med dine kollegaer i HR, ledelsen og andre fagområder i Movia
 • Ansvar for tværgående HR-processer mellem HR, IT og Økonomi
 • Sætte dig ind i overenskomster og lønforhold gældende for Movias medarbejdere
 • Deltage i forhandlinger og i de årlige lokallønsforhandlinger som support for HR-chefen
 • Superbruger på lønsystemets Business Intelligent-data
 • Deltage i projekter vedr. data, digitalisering og generelle HR- og lønopgaver
 • Medvirke i løsningen af teamets HR-opgaver i samarbejde med øvrige HR-partnere og HR-konsulenter

 

Vi forestiller os, at du

 • Har en relevant akademisk uddannelse som for eksempel cand.merc. og nogle års erfaring fra en lignende stilling, gerne i en offentlig organisation
 • Har kendskab til at arbejde med større datamængder og har gode evner og erfaring inden for brug af analyseværktøjer
 • Har viden om offentlige overenskomster, løn og aftaleforhold
 • Er god til at formidle både i skrift og tale i et let tilgængeligt sprog

Den ideelle kandidat skal kunne samarbejde med mange forskellige typer af mennesker og fagligheder og være indstillet på at løse forskellige opgaver på tværs af HR-teamet.

 

Vi tilbyder

Du vil indgå i et team på syv personer. HR-teamet er ansvarlig for alle organisationens HR-opgaver, herunder bl.a. rekruttering, løn- og personaleadministration samt ansættelsesvilkår og personalepolitisk arbejde. Derudover beskæftiger vi os med organisations- og ledelsesudvikling, kompetenceudvikling og employer branding.

 

Moderne arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads som bor i moderne lokaler centralt placeret tæt på Valby St og Ny Ellebjerg St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

 

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. oktober 2019 eller tidligere.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist onsdag den 14. august 2019.

 

Ansættelsessamtalerne vil blive gennemført i uge 34: 1. samtaler mandag d. 19. august og 2. samtaler torsdag d. 22. august.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt HR-partner Tine Bak Pedersen på tlf.: 36 13 15 50 eller på mail tbp@moviatrafik.dk

 

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes via nedenstående link.

 

Ansøgningsfrist: 14. august 2019