Movia søger en dygtig trafikinformationskonsulent (30)

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste af os har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer. God trafikinformation er en af forudsætningerne for en god kundeoplevelse og dermed for en attraktiv og konkurrencedygtig kollektiv transport. Og derfor er trafikinformation et vigtigt indsatsområde i Movia.

 

Vil du spille en central rolle i den strategiske udvikling af trafikinformation til passagererne i den kollektive transport på Sjælland? Vil du arbejde for, at passagerene i den kollektive transport bliver mere tilfredse med informationen om deres rejse? Og vil du være med til at udvikle og drive samarbejder om trafikinformation?

 

Vi søger en trafikinformationskonsulent, der er strategisk, analytisk og udadvendt, og som kan lede udviklingsprojekter med det formål at gøre den digitale og analoge trafikinformation bedre for kunderne. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med projektledelse og udvikling af digitale platforme eller digital information. Og vi forventer, at du har stærke kompetencer i information, både i skrift og tale. Du skal være god til at udvikle og drive samarbejder, da alt hvad vi laver er i tæt samarbejde med interne og eksterne parter. Du får en bred kontaktflade i Movia og med eksterne parter, og det er en vigtig opgave at sikre effektive processer og arbejdsgange i trafikinformationen. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med kollektiv trafik eller anden offentlig administration.

 

Sammen med de nuværende fem kolleger får du en bred vifte af spændende opgaver i et nyt område, hvor vi har ansvaret for at forbedre kundernes oplevelse med trafikinformationen. Vi arbejder strategisk med at øge kvaliteten af trafikinformationen gennem udvikling af både digitale og analoge kanaler. Det indebærer at vi undersøger nye digitale løsninger og til stadighed arbejder på at forbedre indholdet og processerne i Movias arbejde med trafikinformation.

 

I området laver vi også trafikinformationen, når der er ændringer i den planlagte rejse f.eks. ved køreplanskift eller omlægninger som følge af infrastrukturprojekter (f.eks. sporarbejder eller anlæg af Letbane i Ring 3). Endelig laver vi markedsanalyser både om trafikinformation og andre indsatsområder i Movia.

 

Movias bestyrelse har besluttet den forretningsplan, som lægger vejen for vores arbejde og virksomhed frem til 2021 med fokus på blandt andet at styrke sammenhæng på tværs af transportformer, at sikre mobilitet overalt på Sjælland samt styrke nye teknologier. Et af de bærende parametre er ikke mindst samarbejdet i DOT med DSB og Metroselskabet om at gøre det lettere at være kunde i den kollektive transport. Hertil er trafikinformation et strategisk vigtigt indsatsområde både i Movia og i DOT.

 

Stillingen som trafikinformationskonsulent i Movias område Trafikinformation ønskes besat 1. marts 2020.

 

Opgaverne skal udføres på et højt kvalitetsniveau, og der søges en person med stor faglig spændvidde:

  • En akademisk uddannelse (cand.merc. eller tilsvarende)
  • Minimum 3 års relevant erhvervsfaring gerne fra en offentlig virksomhed
  • Stærk til skriftlig og mundtlig kommunikation, præsentation og formidling
  • Erfaring i projektledelse inden for et strategisk indsatsområde og/eller digital udvikling
  • Indsigt i digitale løsninger og flair for den gode kundeoplevelse

 

Personlige kvaliteter, som svarer til stillingens indhold og niveau:

  • Analytisk, struktureret, effektiv
  • God til at etablere og drive samarbejder internt og eksternt
  • Har gennemslagskraft og er målrettet

 

- og så er du en god kollega, du har godt humør og politisk tæft.

 

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo
Trafikinformation er en del af Movias forretningsenhed for Stab og Kommunikation, som har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, kommunikation og markedsføring, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. I Forretningsenheden Stab- og Kommunikation ligger også området Marked, som har ansvaret for salgskanaler, kundesvar- og afgiftshåndtering samt rejsekort kundecenter.

 

Moderne, ny istandsat arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

 

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

 

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. marts 2020. Vi tilbyder fleksibilitet, og får også brug for din.

 

Ansøgningsfrist

Mandag den 16. december 2019.

 

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 2 og 3.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt trafikinformationschef Stine Bay Michelsen på telefon 51 22 06 47 eller pr. mail sbm@moviatrafik.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV via nedenstående link, hvis du vil søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist: 16. december 2019