Movia søger chefkonsulent til Flextrafik

Chefkonsulent til Flextrafik

 

Har du lyst til at være med til at præge Flextrafik i Østdanmark i en stilling som Chefkonsulent, så er dette job måske noget for dig?

 

Flextrafik har siden 2007 haft stor vækst. Vi arbejder ihærdigt sammen med kommuner og regioner til at bidrage med koordineringen af fleksible kørselsordninger for brugere i alle aldre, hvis transportbehov ikke kan løses af den kollektive trafik.

 

Vi søger derfor en ny chefkonsulent, der ønsker at bistå til dette samarbejde med kommunerne om udbud og analyse, samt styring af økonomien i de kommunale kørselsordninger. Chefkonsulentarbejdet i Flextrafik vil være kendetegnet ved en stor berøringsflade med kommunale forvaltninger, institutioner og ikke mindst til vognmændene, som udfører kørselsopgaverne.

 

Rådgivning, økonomistyring, analyser og kontraktstyring vil være en stor del af jobbet herunder forhandlings- og informationsmøder, hvor din faglighed skal bruges såvel mundtligt som skriftligt i forhold til Flextrafiks opgaveløsning.

 

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med chefen for området samt teamlederne, og du vil være en del af Movias samlede ledelse. Du vil ligeledes komme til at arbejde tæt sammen med Movias kontrakt-, rådgivnings- og økonomiområde.


Som Chefkonsulent vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Ansvar for økonomistyring og analyse af Flextrafiks kørselsopgaver i FlexRute
 • Ansvar for udarbejdelse af udbudsbetingelserne i samarbejde med kontraktområdet
 • Gennemføre den grønne omstilling af Flextrafik/markedet jf. Movias mobilitetsplan
 • Opfølgning på økonomiudvikling i kommunernes kørsel og rapportering til kommunerne
 • Medvirke til implementering af kørselsopgaver – fra udbud, kontrakt til drift og daglig support
 • Udvikle FlexRute i samarbejde med teamet bl.a. mht. datagrundlaget og systemunderstøttelse
 • Tæt kontakt til kommunale forvaltninger og operatørerne
 • Dokumentere, analysere og kommunikere resultater og løsninger

 

Vi forestiller os, at du:

 • Er en person, som er stærk på analyse, økonomistyring og kommunikation
 • Har teknisk forståelse og er stærk i Excel (evt. TM1) og måske erfaring med databasearbejde
 • Er god til at indgå i samarbejdsrelationer og er glad for at facilitere møder
 • Kan arbejde selvstændigt og har god gennemslagskraft
 • Har et godt drive og kan arbejde struktureret og målrettet
 • Kan lide at skabe orden i et til tider kaotisk miljø og komme med nye ideer til, hvordan vi udvikler produktet og området
 • Kan bevare overblikket og det gode humør også når der er mange bolde i luften
 • Du har lyst til at arbejde med drift

 

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo

Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret tæt ved Valby Station. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Du vil komme til at arbejde i et hektisk miljø, hvor du arbejder sammen med 44 kollegaer med et godt humør, stort ejerskab samt drive for arbejdet. Vi hylder høj faglighed, innovative og fremtidssikre løsninger, og kollegialt fællesskab på tværs af fagligheder og afdelinger. Der er ligeledes en uformel omgangstone. Vi samarbejder på tværs af organisationen med det fælles mål at udvikle flextrafikken og vi brænder for at gøre den endnu bedre til gavn for kommunerne, regionerne og borgerne.

 

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden. 

 

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Interesseret?

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. februar 2022.

  

Ansøgningsfrist:  

 

Søndag den 5. december 2021. Ansættelsessamtalerne vil blive gennemført i uge 49 og 50.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder for området: Tina Søndergaard på telefon 23285340 eller mail tij@moviatrafik.dk

 

Kommer du videre i ansættelsesprocessen, gør vi opmærksom på, at alle kandidater der ansættes i Movia, skal dokumentere, at de har gyldig opholds- eller arbejdstilladelse i Danmark. Såfremt du indkaldes til 2. samtale, skal du derfor medbringe dokumentation i form at kopi af pas, og eller gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

 

 

Movia leverer sammenhængende transportløsninger, der bidrager til mobilitet og udvikling i Hovedstaden og Østdanmark. Vi samarbejder på tværs af kommuner, regioner, øvrige transportvirksomheder og interessenter for at gøre kollektiv transport til et attraktivt førstevalg. Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger, 5 forskellige Flextrafik-ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab. Du vil som medarbejder få lidt mere end 400 kollegaer, hvoraf hovedparten arbejder i Movias hovedkontor på Toftegårds Plads i Valby.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 5. december 2021