Chefkonsulent til Flextrafik

Chefkonsulent til Flextrafik

 

Har du lyst til at være en del af vores hold, der arbejder med individuelle transportløsninger for borgere i alle aldre, hvis transportbehov ikke kan løses af den ordinære kollektive trafik? Så er dette job måske lige noget for dig!

 

I Flextrafik arbejder vi tæt sammen med kommuner og regioner for at udvikle, koordinere og drifte fleksible kørselsordninger, som har stor betydning for rigtig mange sårbare borgeres tilværelser. Flextrafiks kørselsprodukter giver disse borgere de mobilitetsløsninger, som får deres hverdag til at hænge sammen.    

 

Vi søger en chefkonsulent, der skal bistå til samarbejdet med vores kommuner omkring deres kørselsbehov, analyser samt styring af økonomien i de kommunale kørselsordninger, som udføres af Flextrafik. Chefkonsulentarbejdet i Flextrafik vil være kendetegnet ved en stor berøringsflade med kommunale forvaltninger, institutioner og ikke mindst til vognmændene, der udfører kørselsopgaverne.

 

Rådgivning, økonomistyring, analyser og kontraktstyring vil være en stor del af jobbet, herunder forhandlings- og informationsmøder, hvor din faglighed skal bruges såvel mundtligt, som skriftligt i forhold til Flextrafiks opgaveløsning.

 

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med chefen for området samt teamlederne, og du vil være en del af Movias samlede ledelse. Du vil komme til at indgå i et tværfagligt arbejde med Movias kontrakt-, rådgivnings- og økonomiområde.


Stillingen som Chefkonsulent har primære sigte på:

 • Ansvarlig for økonomistyring og analyser af kørselsopgaverne i Flexrute
 • Ansvarlig for udarbejdelse af udbudsbetingelserne i samarbejde med kontraktafdelingen
 • Opfølgning på økonomiudvikling i kommunernes kørsel samt afrapportering til kommunerne
 • Medvirke til implementering af kørselsopgaver – fra udbud, kontrakt til drift og daglig support
 • Udvikle Flexrute i samarbejde med teamet bl.a. mht. datagrundlaget og systemunderstøttelse
 • Dokumentere, analysere og kommunikere resultater og løsninger indenfor Flexrute
 • Sikre gennemsigtighed og dokumentation for Flextrafiks Rute leverancer
 • Bidrage til den grønne omstilling af Flextrafik/markedet jf. Movias mobilitetsplan

 

Vi forestiller os, at du:

 • Er en person, som er stærk på analyse, økonomistyring og kommunikation
 • Har digital parathed og er stærk i Excel
 • Er god til at indgå i samarbejdsrelationer og kan facilitere møder
 • Kan arbejde selvstændigt og har god gennemslagskraft
 • Kan arbejde sammen med andre, med god energi, struktureret og målrettet
 • Kan lide at skabe orden i et til tider kaotisk miljø og komme med nye ideer til, hvordan vi udvikler produktet og området
 • Kan bevare overblikket og det gode humør, også når der er mange bolde i luften
 • Er åben overfor ad hoc-opgaver og driftsopgaver
 • Eventuelt har erfaring fra en politisk styret organisation eller en organisation med mange forskellige interessenter
 • Du har lyst til at arbejde med drift
 • Har B - kørekort

 

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo

 

Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret, tæt på Valby Station og Ny Ellebjerg Station. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Du bliver en del af et fagligt engageret fællesskab, hvor der er stor frihed i den daglige opgavetilrettelæggelse og et stærkt kollegialt netværk at sparre med. Du kommer til at blive en del af en afdeling med 45 kolleger med godt humør, stort ejerskab samt engagement for arbejdet.

 

I Movia hylder vi høj faglighed, innovative og fremtidssikre løsninger, og kollegialt fællesskab på tværs af fagligheder og afdelinger. Vi samarbejder på tværs af organisationen med det fælles mål at udvikle flextrafikken og vi brænder for at gøre den endnu bedre til gavn for borgere, kommuner og regioner.

 

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver med mulighed for hjemmearbejdsdage, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden. 

 

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. oktober 2022.

 

Ansøgningsfrist: Mandag d. 15. august 2022.

 

Ansættelsessamtalerne vil blive gennemført i uge 34.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder for området: Tina Søndergaard på telefon 23285340 eller mail tij@moviatrafik.dk – se evt. den amerikanske AARPs film https://vimeo.com/319568690 som tegner et billede af din kommende arbejdsplads. 

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger, 5 forskellige Flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

 

Vi er ca. 450 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

 

 

Ansøgningsfrist: 15. august 2022