Engageret supervisor til at sikre højt serviceniveau i Movias Kundecenter

Trafikselskabet Movia søger en supervisor, der vil være med til at spille en central rolle i det daglige arbejde med at sikre vores kunder en god oplevelse, når de kontakter Call Centeret. Er du den rette til at kvalitetssikre fagligheden og bistå Kundecenterets teamleder med at supportere medarbejderne? Så har vi jobbet til dig!

 

Om stillingen

Som supervisor i Call Centeret er det din primære opgave at kvalitetssikre fagligheden og følge op på teamets performance. Ligesom der vil være opgaver af administrativ og projektmæssig karakter, der skal løses.


Du vil indgå i et lille team bestående af fem supervisorer, der alle har forskellige roller i Kundecenteret. I dagligdagen vil du komme til at arbejde tæt sammen med én anden supervisor, som har ansvaret for opgaveporteføljen inden for Flextrafik, hvor du vil få ansvaret for opgaveporteføljen og udvikling af Call Centerets håndtering af DOT (Din Offentlige Transport) kundeinformation.

 

Opgaver som supervisor

Som supervisor vil du på daglig basis, og med reference til teamlederen, have opgaver der ligger inden for følgende:

 • Sikre og udvikle faglighed og performance i teamet, herunder støtte og motivering af kolleger, så de kan levere bedst muligt
 • Sikre at systemer og værktøjer er opdateret med de nyeste informationer
 • Optimere og udvikle arbejdsgange og arbejdsprocesser
 • Planlægge, koordinere og følge op på opgaver, herunder koordinering af ressourcetræk og planlægning med vagtplanlægger samt overblik over fravær
 • Gøre systematisk brug af data til at sikre, at der leveres på de aftalte mål for fagområdet
 • Deltage i rekruttering og tage aktiv del i onboarding af nye kolleger, herunder uddannelse og oplæring

 

For at kunne varetage jobbet som supervisor er det vigtigt, at du i rollen holder din faglighed ajour og hele tiden er up to date med den nødvendige viden inden for fagområdet. Derfor vil du få en grundig indføring i Call Centerets opgaveportefølje, men efterfølgende vil det også kræve, at du deltager aktivt i besvarelse af telefoniske kundehenvendelser, når det er muligt.

Som supervisor indgår du ligeledes i tæt samarbejde med teamlederen om den daglige ledelse, hvorfor du vil have en aktiv rolle i afholdelse af performancesamtaler og de årlige medarbejderudviklingssamtaler. Har du ikke tidligere erfaring med denne type opgave, vil den blive implementeret i takt med grundig oplæring og din udvikling i stillingen.

Vi forestiller os, at du:

 • Er god til at identificere og af egen drift igangsætte forbedringer og forandringer
 • Har et drive og engagement, der smitter af på omgivelserne
 • Er udadvendt og aktivt opsøgende og tør gå forrest
 • Har gode kommunikative evner, skriftligt såvel som mundtligt
 • Kan bygge bro mellem teamlederen og opgaveløsningen

 

Der er en række faste opgaver der skal løses, men du får mulighed for at præge dit job i den retning, hvor dine kompetencer befinder sig. Vi har en fri omgangstone, hvor der er plads til masser af humor. Vi evaluerer løbende på løsningen af vores opgaver, og uanset om vi arbejder med optimering, vagtplanlægning eller styrer telefonsystem, så er tilgangen forbundet med lysten til hele tiden at ville forbedre os.

 

Du bliver en del af Movias Kundecenter

I Kundecenteret arbejder i alt 32 kolleger i to teams: Call Center og Kundesvar. I fællesskab håndterer Kundecenteret besvarelse af kundehenvendelser telefonisk og skriftligt. Kollegerne i Call Centeret tager imod telefoniske bestillinger af Flex-kørsel samt betjener Movias bus- og lokalebane i deres spørgsmål om rejseregler, hjemmel, turplanlægning og klager, samt hjælp til billetkøb. I Kundesvar håndteres skriftlige henvendelser f.eks. spørgsmål til køreplaner eller operatører. Kollegerne i Kundesvar deltager også i bemandingen af DOT Facebook, hvor kunderne skriver til DOT og får svar på deres spørgsmål.

Call Centeret har en åbningstid fra kl. 7.00 – 18.00 man-fre og kl. 8.00 – 18.00 lør/søn og helligdage, hvorfor du skal arbejde i hverdage og hver anden weekend efter nærmere aftale med din teamleder.

Movia som arbejdsplads
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i moderne lokaler. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

 

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden. Og så er vi centralt placeret som nabo til både Valby og Ny Ellebjerg St.

 

Interesseret i stillingen?

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Ansøgningsfrist er onsdag den 17. august 2022.


Samtaler forventes afholdt i uge 34 og 35.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder Michael Woldiderich på tlf.: 36 13 14 61 eller mail: mwo@moviatrafik.dk

Ansøgningsfrist: 17. august 2022