Movia søger administrativ medarbejder med skarpt overblik

Team Kvalitetsopfølgning søger administrativ medarbejder med skarpt overblik

 

Vi søger en dygtig medarbejder til vores team med kvalitetsopfølgning. Du vil have til opgave at planlægge og koordinere opgaver for dine kolleger ude på gaden. Derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, som er god til at kommunikere og bevare overblikket i travle perioder.

 

I Team Kvalitetsopfølgning foretager man opfølgning med operatørerne, der kører busserne for Movia, hvorfor man vil sidde med kontakten til disse. Opfølgning kan eksempelvis være kvalitetssikring af rengøringen i busserne, i forhold til de udbudte kontrakter. I kontorfunktionen modtager man henvendelser og behandler eventuelle klager fra operatørerne.

 

Vi søger en kandidat med følgende kompetencer:

  • Stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation – Dette er vigtigt, da du skal kommunikere med operatører og kollegaer i Movia
  • Stærk i IT-systemer og gerne kendskab til Excel og generel database og dataforståelse
  • Planlægning og prioritering af opgaver
  • Serviceminded og robust – du skal kunne håndtere en frustreret operatør, der klager over en afgørelse

 

Derudover ser vi gerne at du er vant til at arbejde med kvalitetssikring og/eller kvalitetsopfølgning, samt at læse og forstå kontrakter. Vi søger en medarbejder med en god allround basic viden inden for kontor og administration.  

 

Movia som arbejdsplads
Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med en uformel omgangstone, med lidt over 400 fagligt kompetente medarbejdere, med vidt forskellig baggrund. Fælles for alle er at vi samarbejder med det fælles mål at udvikle og forbedre den kollektive transport.

I Movia lægger vi vægt på medarbejdernes trivsel. Vi arbejder systematisk med kompetenceudvikling i hele organisationen, og vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Din daglige arbejdstid er på 7,24 timer alle hverdage, med en fast daglig arbejdstid i tidsrummet fra kl.08:30 – 15:54, svarende til 37 timer pr. uge.

 

Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Dit ansættelsesområde er Trafikselskabet Movia, Herlev Hovedgade 15, 2730 Herlev.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, vi opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge stillingen hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 5. december 2021

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Pia Isabell Baun på tlf. 51 50 46 20. 

 

Kommer du videre i ansættelsesprocessen, gør vi opmærksom på at alle kandidater, der ansættes i Movia, skal dokumentere at de har gyldig opholds- eller arbejdstilladelse i Danmark. Såfremt du indkaldes til 2. samtale, skal du derfor medbringe dokumentation i form af kopi af pas, og eller gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

 

 

Movia leverer sammenhængende transportløsninger, der bidrager til mobilitet og udvikling i Hovedstaden og Østdanmark. Vi samarbejder på tværs af kommuner, regioner, øvrige transportvirksomheder og interessenter for at gøre kollektiv transport til et attraktivt førstevalg. Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger, 5 forskellige Flextrafik-ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab. Du vil som medarbejder få lidt mere end 400 kollegaer, hvoraf hovedparten arbejder i Movias hovedkontor på Toftegårds Plads i Valby.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 5. december 2021