Koordinator til Flextrafik

Koordinator til Flextrafik

 

Motiveres du af faglige udfordringer, hvor både helheden og sans for detaljen af opgaven gør en forskel, så er det måske dig, som vi har brug for på vores hold. Vi arbejder med transportløsninger for sårbare borgere i alle aldre, hvis transportbehov ikke kan løses af den ordinære kollektive trafik.

 

I Flextrafik arbejder vi tæt sammen med kommuner og regioner for at udvikle, koordinere og drifte fleksible kørselsordninger, som har stor betydning for rigtig mange sårbare borgeres tilværelser. Flextrafiks kørselsprodukter giver disse borgere de mobilitetsløsninger, som får deres hverdag til at hænge sammen.    

 

Vi søger derfor en ny koordinator, der ønsker at bistå til dette samarbejde med kommunerne om planlægning og implementering af kørselsordninger for kommunernes borgere til såvel specialtilbud, som andre dagtilbud for kommunernes borgere. Koordinatorarbejdet i Flextrafik vil være kendetegnet ved en stor berøringsflade med kommunale forvaltninger, institutioner og ikke mindst til vognmændene, som udfører kørselsopgaverne. Rådgivning og daglig driftsopfølgning vil være en stor del af jobbet, herunder telefonkontakt, personlige møder, informationsmøder, hvor din faglighed skal bruges såvel mundtligt som skriftligt i forhold til Flextrafiks opgaveløsning.

 

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de 2 nuværende koordinatorer og får 45 kolleger med godt humør i et miljø, hvor der er højt til loftet. En afdeling som kendetegnes ved et højt tempo - stort ejerskab og personligt engagement hos medarbejderne - og hvor ledelsen er tæt på medarbejderne.


Som Koordinator vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Bindeleddet mellem Movia, kommuner og vognmændene
 • Daglig sagsbehandling af kørselsopgaver og rådgivning til kommunerne
 • Opfølgning på økonomiudvikling i kommunernes kørsel og rapportering til kommunerne
 • Implementering af kørselsopgaver – fra udbud, kontrakt til drift og daglig support
 • Medvirke til udarbejdelse af udbud, i form af indhentning af kørselsdata fra kommunerne
 • Bidrage til gennemsigtighed og dokumentation for Flextrafiks Rute leverancer
 • Deltage i de daglige driftsopgaver

 

Vi forestiller os, at du:

 • Er god til at indgå i samarbejdsrelationer og er glad for at arbejde ude i marken og formidle vores produkter
 • Har interesse for at optimere og effektivisere arbejdsprocesser
 • Er vant til at bruge Excel og har digital parathed
 • Arbejder selvstændigt i din tilgang til arbejdsopgaver og problemløsninger
 • Er åben overfor ad hoc-opgaver og driftsopgaver
 • Kan bevare overblikket og har en fleksibel og positiv tilgang til omverdenen og kolleger
 • Er en holdspiller
 • Du har lyst til at arbejde med drift og driftssystemer
 • Har B - kørekort

 

 

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo

Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret tæt på Valby Station og Ny Ellebjerg. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed. Du bliver en del af et fagligt engageret fællesskab, hvor der er stor frihed i den daglige opgavetilrettelæggelse og et stærkt kollegialt netværk at sparre med. Du bliver en del af en afdeling med 45 kolleger med godt humør, stort ejerskab samt engagement for arbejdet.

 

I Movia hylder vi høj faglighed, innovative og fremtidssikre løsninger, og kollegialt fællesskab på tværs af fagligheder og afdelinger. Vi samarbejder på tværs af organisationen med det fælles mål at udvikle flextrafikken og brænder for at gøre den endnu bedre, til gavn for borgere, kommuner og regioner.

 

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver med mulighed for hjemmearbejdsdage, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden. 

 

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. oktober 2022.

 

Ansøgningsfrist: Mandag den 15. august 2022.

 

Ansættelsessamtalerne vil blive gennemført i uge 34. 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder for området: Tina Søndergaard på telefon 23285340 eller mail tij@moviatrafik.dk – Se evt. den amerikanske AARPs film https://vimeo.com/319568690 som tegner et billede af din kommende arbejdsplads. 

 

Om Movia

 

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger, 5 forskellige Flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

 

Vi er ca. 450 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 15. august 2022