Chefkonsulent med solid erfaring i miljøkonsekvensvurderinger til strategisk BRT-projekt

Programleder (chefkonsulent) med solid erfaring i miljøkonsekvensvurderinger til strategisk BRT-projekt  

 

Har du lyst til at spille en central rolle i Movias væsentligste, strategiske projekt og være med til at udvikle den offentlige transport i hovedstaden? Til efteråret starter VVM-undersøgelsen af et BRT-anlæg på Ring 4, som det første projekt i Movias BRT-program.

 

Movia er Danmarks største mobilitetsselskab og medvirker til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave ved at understøtte den fremtidige udvikling af den kollektive mobilitet, og vi har brug for en ny programleder til at styre vores BRT-program. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi hver dag arbejder for de bedste løsninger med fokus på samarbejde og personlig udvikling.

 

Med opbakning fra kommuner og regioner lancerede Movia i Mobilitetsplan 2020 ideen om et BRT-net i hovedstaden. Siden er der blevet arbejdet intenst på at realisere planerne i samarbejde med kommuner, regioner og stat.

 

BRT (Bus Rapid Transit) er under stor udvikling i hovedstaden. Regeringen har afsat ca. 1,5 mia. kr. til medfinansiering af BRT-systemer på linjerne 400S og 200S. Og flere projekter er under udvikling. BRT i hovedstaden vil binde den offentlige transport bedre sammen og bidrage til at flere borgere kan komme hurtigere frem igennem den stigende trængsel på vejene.

 

Sammen med staten skal kommunerne langs linje 400S fra Ishøj til Gladsaxe udarbejde en VVM-undersøgelse, som Vejdirektoratet, med bistand fra Movia, skal gennemføre. Efterfølgende forventes en tilsvarende undersøgelse gennemført for linje 200S, ligesom der planlægges forundersøgelse af BRT eller letbane på Frederikssundsvej.

 

Dit daglige arbejde i Movia

 

Som programleder for Movias BRT-program vil du styre Movias BRT-indsats samt repræsentere Movia i projektorganisationen for VVM-undersøgelsen. Du vil arbejde sammen med mange engagerede kolleger og bliver en del af et fagligt fællesskab med frihed i den daglige opgaveløsning og et stærkt netværk af engagerede kolleger at sparre med.

 

Du får en varieret hverdag, hvor dine opgaver primært vil bestå af følgende:

 

 • At være projektleder for design af BRT-servicen på VVM-undersøgelsen på linje 400S, hvor du skal arbejde sammen med rådgivere og kolleger fra Movia og Vejdirektoratets projektledelse
 • At være programleder for Movias BRT-program, som bl.a. omfatter BRT-projekterne på de øvrige linjer   
 • At fungere som ekspert på VVM-undersøgelser i forbindelse med øvrige BRT-projekter samt øvrige relevante projekter, fx renovering af Østbanen
 • At være i tæt dialog med direktionen, der fungerer som styregruppe for BRT-programmet
 • At lede og deltage i diverse projekter, som understøtter BRT-programmet.

 

 

Vi forestiller os, at du:

 

 • Har solid erfaring med VVM-undersøgelser og miljøkonsekvensvurderinger
 • Har solid erfaring med projekt- og programledelse
 • Har kendskab til miljølovgivning og -administration
 • Har erfaring med større anlægsprojekter indenfor transportsektoren, fx fra rådgivningsvirksomhed, entreprenørvirksomhed, Vejdirektoratet, Sund & Bælt, Banedanmark eller lignende
 • Har mindst 5-10 års erfaring med miljøarbejde fra en rådgiver eller myndighed
 • Har en relevant videregående uddannelse, fx ingeniør, biolog, geograf eller lignende
 • Har stærke strategiske og analytiske evner
 • Kan kommunikere sikkert og overbevisende på skrift og i tale
 • Er fagligt velfunderet, selvstændig og innovativ
 • Har flair for motivation og samarbejde, da stort set alle vores aktiviteter sker i samarbejde med andre områder i huset eller eksterne parter, herunder især kommuner og regioner.

 

Som BRT-programleder får du, fra en central placering, mulighed for at præge et nyskabende projekt i udviklingen af den offentlige transport i hovedstadsområdet.

 

Moderne, nyistandsat arbejdsplads
Movia er en spændende arbejdsplads med ca. 450 medarbejdere. Vi bor i nye, moderne lokaler med praktisk beliggenhed, tæt på Valby og Ny Ellebjerg st. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har en uformel omgangstone og tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv, med mulighed for hjemmearbejde. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

 

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef Peter Rosbak Juhl på telefon 36 13 18 20 eller pr. mail: prj@moviatrafik.dk.

 

Du bliver ansat i en chefkonsulentstilling på fuld tid. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 14. august 2022.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 14. august 2022