Driftsmedarbejder til kvalitetsopfølgning (88)

Trafikselskabet Movia søger en driftsmedarbejder, der har lyst til at arbejde med kvalitetsopfølgning på Flextrafik-området.

Flextrafik koordinerer og udfører kørsel, der er skræddersyet til den enkelte borgers behov – hvad enten det drejer sig om fleksible kollektive trafiktilbud eller kørsel af borgere, der ikke kan benytte traditionel kollektiv trafik.

Se link: https://www.youtube.com/watch?v=s_xpg9oraIQ

 

Som driftsmedarbejder vil du indgå i teamet Ressourcer og Forretningsudvikling, som består af yderligere 8 medarbejdere, der arbejder med kvalitet, kontrol og andre spændende opgaver. Ressourcer og Forretningsudvikling er en del af området Flex Produkt, som administrerer kørselsordninger for regioner og kommuner på Sjælland, Lolland og Falster.

 

Som driftsmedarbejder vil du få en stilling, hvor du primært er meget ude af huset. Du kører alene ud og udfører kvalitetsopfølgning, dvs. kontrollerer, at vogne, chauffører og operatører lever op til de krav, som vi stiller til kørslen. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde med mennesker, samtidig med at du skal være løsningsorienteret og pragmatisk. Der forekommer meget kørsel med tjenestevogn, da vi dækker Sjælland, Lolland og Falster. Du vil også have administrative opgaver på vores kontor i Valby.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

  • Udføre kvalitetsopfølgning
  • Føre tilsyn med operatørerne
  • Udfylde kvalitets- og tilsynsrapporter
  • Indgå i løsningen af de administrative opgaver i teamet

 

Vi forestiller os, at du:

  • Er robust og selvstændig
  • Har erfaring fra persontransportområdet
  • Er god kommunikativ i skrift og tale
  • Er målrettet og detaljeorienteret
  • Har en høj stresstærskel

 

Vi tilbyder
En spændende stilling i Danmarks største trafikselskab, der har fokus på en løbende udvikling af den kollektive trafik på Sjælland og øerne.

Vi har øje for vores medarbejderes trivsel og tilbyder en god kantine, frugtordning, træningsrum samt praktisk beliggenhed som nabo til Valby St. Vi lægger vægt på kompetenceudvikling og har flextid, så det er muligt at få arbejdsliv og familieliv til at hænge godt sammen. I Movia vil vi gerne sikre en sund arbejdsplads nu og i fremtiden, hvorfor vi er en røgfri arbejdsplads.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. november 2019 eller tidligere.  

 

Ansøgningsfrist

1. september 2019.

 

Ansættelsessamtalerne vil blive gennemført snarest derefter.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Teamleder Tommy Jonasson på telefon +45 36 13 19 94

 

Ansøgning

Søg stillingen via nedenstående link

 

Ansøgningsfrist: 1. september 2019