x Deltidsansat/studiejob til Movias billetkontrol (tidsbegrænset stilling) (74)

Kan du høre dig selv sige: ”Goddag, må jeg ha’ lov til at se kort eller billet”? Kan du lide at møde mennesker, og har du mulighed for at arbejde aftener og weekend? Så er jobbet som deltidsvikar i vores billetkontrol måske noget for dig.

I Movias billetkontrol forsøger vi os med deltids-kontrollører, og i den forbindelse leder vi efter en deltidsvikar, der vil med på busturen, når der er behov. Vi kan tilbyde en tidsbegrænset stilling på ca. 15 timers arbejde om ugen (fordelt på 2 vagter), hvor ingen dage eller vagter er ens. Som billetkontrollør arbejder du under fastsatte regler og rammer, og alt arbejde registreres. Samtidig er der stor frihed og bevægelighed i jobbet. Du vil blive oplært som billetkontrollør, og du vil altid gå sammen med en rutineret kollega på din vagt.

Vi forestiller os, at du:

  • Er studerende på en videregående uddannelse
  • Har psykisk robusthed, hvor det falder dig naturligt at konfliktløse og konfliktnedtrappe
  • Trives godt blandt mange forskellige mennesker
  • Har stærke kommunikative evner på dansk i både skrift og tale, og kan begå dig på engelsk
  • Selvdrevet og trives godt i højt arbejdstempo

 

Vi er selvfølgelig også interesseret i at høre om dine unikke kompetencer, så beskriv gerne, hvordan du mener de kan komme i spil i jobbet som billetkontrollør.

 

At bære en uniform der repræsenterer Movia
Hverdagen som kontrollør starter og slutter på kontoret i Valby, hvor din uniform ligger. Når du bærer uniformen, vil vores passagerer rette henvendelse til dig af mange grunde, og du kan regne med, at du vil blive spurgt til råds om zoner, billetter og rejser. Udover at kontrollere billetter, vil du og dine kollegaer også medvirke til at skabe tryghed blandt vores passagerer. Som billetkontrollør repræsenterer du Movia, og derfor er det vigtigt, at du som person er venlig, hjælpsom og imødekommende.

Arbejdsopgaven

Movia er hver dag ude på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn for at tjekke billet hos nogle af de 215 millioner passagerer, der hvert år benytter Movias busser. Videre har den nyåbnede Metrocityring ændret og tilpasset busserne, så der er frit flow i alle A-busser, sådan at passagerne kan stige af og på bussen gennem alle døre. Det er med til at udvide vores arbejde som billetkontrollør.

Vi har derfor masser at se til, og søger lige nu billetkontrollører, der vil med rundt på busturen om aftenen og i weekenderne.
 

Jobbet hos Movia
Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er tidsbegrænset i perioden fra den 1. oktober 2020 til 31. maj 2021.


Vi forventer, du kan arbejde omkring 2 dage om ugen, men fordelingen af vagter vil være fleksibel i forhold til dit privatliv. Du kan forvente, at dine vagter vil starte kl. 15.00 eller kl. 18.00 alt efter ugedag.

 

Ansøgningsfrist
Søndag den 27. september 2020. Vi holder samtaler løbende, så send os endelig din ansøgning.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder af Bent Petersen på telefon: 20 69 65 59 eller pr. e-mail: bep@moviatrafik.dk. 

 

Ansøgning

Det er vigtigt, at vi afspejler samfundets sammensætning, så vi vil opfordre både kvinder og mænd med dansk eller anden etnisk baggrund til at søge.
Ansøgning og CV sendes via nedenstående link.

 

Ansøgningsfrist: 27. september 2020