Trafikkontrollør til forbedring af infrastruktur

’’Har du flair for at samarbejde med andre, og har du hænderne skruet godt på?’’. Kan du svare ja på spørgsmålet, og kan du se dig selv køre rundt og udføre praktiske opgaver ude i trafikken på Movias 450 buslinjer i hele Østdanmark? Så har vi måske jobbet for dig!

Din rolle i jobbet
Som Trafikkontrollør er din vigtigste opgave at sikre samarbejdet om den praktiske del af en effektiv busservice med Movias ejere, som er de 45 kommuner og de 2 regioner i Østdanmark.

Du vil opnå en viden om busserne, infrastrukturen og hvornår der f.eks. er behov for at opsætte nye eller midlertidige stoppesteder, for at sikre de bedste forhold for buschaufførerne og passagerne. Det er en fordel hvis du ikke er bange for at tage fat, og tilmed et krav at du har en håndværksmæssig baggrund. Jobbet foregår primært på gaden og i busserne, hvorfor du bør trives i et arbejde med en høj praktisk værdi.

Den viden du opnår fra feltet er vigtigt at få delt med Movias rådgivere og køreplanlæggerne, hvorfor du skal vægte et tæt samarbejde højt i dette job. Du vil også med tiden have en dialog med Movias ejere/kommunerne, hvilket er vigtigt for at kunne vise hvad Movia kan hjælpe kommunerne med. Du vil få oplæring, men som person bør du også åben overfor ’’on the job training’’.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Praktiske opgaver som afrensning/vedligeholdelse af standere, opsætning af stander, udskiftning af køreplaner, omlægninger af busserne etc.
 • Deltage i åstedsmøder med vejformænd, eksterne entreprenører , kommuner og regioner og sikre en god og konstruktiv dialog om praktiske ændringer i trafikken
 • Tæt dialog med interne kollegaer og indhentning af viden om ændringer i trafikken

 

Om dig

 • Du er god til at tilegne dig ny viden om infrastruktur og busser og omsætte det til praksis
 • Du har lyst og flair for at arbejde praktisk på gaden
 • Du arbejder selvstændigt og kan og tør udfordrere eksisterende metoder og arbejdsgange
 • Du har et godt kendskab til Microsoft Office

 

Krav

 • Du har en håndværksmæssig baggrund, eller tilsvarende arbejdsmæssig erfaring
 • Godt fysisk helbred
 • Du er god til at samarbejde og kommunikere med andre mennesker i både skrift og tale
 • Du har kørekort til kategori B

 

 

Movia som arbejdsplads
Movia er en spændende arbejdsplads med knap 330 medarbejdere. I Movia hyldes høj faglighed, innovative og fremtidssikre løsninger, og et kollegialt fællesskab på tværs af fagligheder, områder og centre. De har en uformel omgangstone og samarbejder på tværs af organisationen om at udvikle og forbedre den kollektive trafik til gavn for kommunerne, regionerne og borgerne.

I Movia lægger vægt på medarbejdernes trivsel og tilbyder frugtordning, træningsrum etc. Vi arbejder systematisk med kompetenceudvikling i hele organisationen, og vil gerne sikre en sund arbejdsplads nu og i fremtiden, hvorfor vi er en røgfri arbejdsplads.

Trafikselskabet Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Dit ansættelsesområde er Trafikselskabet Movia, Herlev Hovedgade 15, 2730 Herlev, men der kan være opgaver i hele Østdanmark. Du vil skulle arbejde mandag til fredag, i tidsrummet fra kl. 06:00 til 16:54.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse senest 1. december 2017.

Interesseret?
Du skal søge stillingen via link nedenfor, så vi har den senest torsdag den 28. september 2017. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder Pia Baun på tlf. 51 50 46 20.

 

Ansøgningsfrist: 28. september 2017