Generalist til at effektivisere og omsætte data til viden

En stilling med en bred opgaveportefølje og ansvar for at drive interne projekter med fokus på at effektivisere og omsætte data til viden.

Lyder det som noget for dig? Så læs endelig nærmere her.

 

Som medarbejder i dette job vil du blive en del af et fagligt stærkt og engageret team med placering i Økonomistyringsteamet, som omfatter 15 af økonomiområdets ca. 40 medarbejdere.

 

Du vil skulle bistå økonomichefen med notater og beslutningsoplæg fx til direktionsbetjening samt generalistkompetencer. Forinden har du ved hjælp af din analytiske sans og gode talforståelse indsamlet og analyseret tilgængelige data og kommer med dit bud på, hvad der skal til for at nå det bedst mulige resultat.

Vi vægter frihed i den daglige opgavetilrettelæggelse, hvor der er gode muligheder for fleksibilitet og hjemmearbejde, når opgaverne tillader det. Når du starter hos os, får du et målrettet introprogram og på sigt et individuelt uddannelsesforløb.

 

Du er vores ideelle kandidat, hvis du:

  • har økonomikendskab og også gerne indsigt i regnskabsprocesser.
  • har projektledelseserfaring eller erfaring med opgavekoordinering, gerne dokumenteret i form af certificering.
  • er selvstændig, har en naturlig autoritet og sætter dig gerne i spidsen for opgaver.
  • har forretningsforståelse og erfaring med at effektivisere og kan se udviklingsmuligheder.
  • har erfaring inden for digitalisering og lyst til at arbejde med data.
  • arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver.
  • er en sikker kommunikator i både skrift og tale.
  • er generalist med en lang videregående uddannelse fx cand. merc., cand.scient.pol, cand.polit, cand.oecon eller lignende.

 

Ovenstående er selvfølgelig vigtige kompetencer, men skriv meget gerne også om dine andre relevante kompetencer og erfaringer i ansøgningen.


Movias samlede budget er på knap 5 mia. kr. og baseret på trafikbestilling fra de 45 kommuner og 2 regioner, som Movia leverer trafikydelser til. For at løse denne opgave arbejder vi med mange produktions- og finansdata, som vi samler og bearbejder bl.a. i Excel, Power BI og IBM Planning Analytics. For den rette kandidat vil der blive mulighed for uddannelse til specialist indenfor Power BI og IBM Planning Analytics.

 

Movia arbejder aktivt på at omsætte vores data til viden til gavn for udviklingen af den kollektive transport, herunder også anvendelse af økonomidata. Vi har fokus på at udvikle og effektivisere økonomiopfølgningen på Movias samlede budget på knap 5 mia. kr., hvor du skal være med til at drive udviklingen samt bistå med at drive Movias interne effektiviseringsprocesser. Du skal samtidig hjælpe med at kvalificere og bearbejde vores passagertalsdata. Du får egne ansvarsområder, men varetager opgaverne i et tæt samarbejde med områdets andre medarbejdere. Du kommer til at referere til Movias Økonomichef.

 

 

Fakta om jobbet hos Movia

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. oktober 2022.

 

Ansøgningsfrist er den 7. august 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 32 og 33.

 

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL. Vil du vide mere om stillingen, så kontakt økonomichef Linda Drengsgaard på telefon 36 13 15 74. Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen er noget for dig.

 

Om Movias økonomiområde

Økonomiområdet, som består af tre dele, Økonomidrift, Økonomistyring og Økonomiafgifter, som i fællesskab håndterer Movias samlede budget på lige under 5 mia. kr. Du bliver en del af et engageret fagligt fællesskab, får stor frihed i den daglige opgaveløsning og et stærkt netværk af engagerede kollegaer i Movia at sparre med.

 

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

 

Vi er cirka 450 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

 

Læs mere på moviatrafik.dk

 

Ansøgningsfrist: 7. august 2022