Kontorelev HR

Kunne du tænke dig at få en kontoruddannelse inden for specialet administration hos Danmarks største trafikselskab? Brænder du for at yde en god service og få erfaring indenfor HR-administration og løn? Så er muligheden her, da vi søger en ny kontorelev til vores HR-afdeling med tiltrædelse 1. september 2019.

 

Din hverdag

Som kontorelev vil du igennem dit to årige uddannelsesforløb høre til i Movias HR-afdeling, som består af syv medarbejdere. Afdelingen er delt op i to teams, et løn-team og et HR-team, der tilsammen beskæftiger sig med alle HR-relaterede opgaver lige fra rekruttering og kompetenceudvikling til personaleadministration og løn.

 

Som elev i HR vil din primære opgave være at bistå og understøtte medarbejderne i de to teams med forskellige administrative arbejdsopgaver - fastlagte og ad hoc opgaver. Din uddannelse vil være målrettet, struktureret og du vi tilegne dig en masse viden om løn og HR-administration, som du kan bruge i et fremtidig job.

 

Du vil have gode muligheder for at præge din elevtid og med din interesse og dit engagement, kan du få mulighed for at få indflydelse på og udvikle opgaveløsningen i vores afdeling.

 

For at give dig de bedste betingelser for en lærerig og udviklende uddannelse, vil du blive tilknyttet en elevansvarlig, som du kan henvende dig til og sparre med. Derudover vil du indgå i et netværk med Movias andre elever med henblik på videndeling og samarbejde.

 

Du vil komme til at deltage aktivt i lønteamets måneds- og årshjul samt hjælpe HR-teamet med:

 

  • Personaleadministration fra A-Z
  • Lønbehandlingsopgaver, herunder inddatering af løn samt udbetaling af feriepenge
  • Søgning af barsels- og sygerefusioner
  • Arkivering og registrering af løn- og personaledata
  • Organisering, forberedelse og understøttelse i forbindelse med rekrutteringsaktiviteter
  • Administrativ support i forbindelse med opstart af nye medarbejdere, herunder udarbejdelse af ansættelsesbreve
  • Deltage i udarbejdelse af HR-statistikker og rapporteringer
  • Diverse administrative ad hoc-opgaver

 

Hvem er du?

Som elev hos Movia vil du have en bred kontaktflade. I HR modtager vi dagligt mange henvendelser, og derfor er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst, engageret og serviceminded. Vi forestiller os også, at du som person er positiv og har en god situationsfornemmelse. Du vil, alt efter din udvikling, få tildelt opgaver, der både kræver selvstændighed og hurtighed, hvorfor dette også er kompetencer vi søger hos vores kommende elev.

 

For at blive kontorelev i Movia skal du skal have bestået EUX 1. del eller have en gymnasial uddannelse og have gennemført eller være i gang med at gennemføre det supplerende EUS-grundforløb (5 eller 10 uger). Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til Office-pakken.

 

Movia som arbejdsplads

Vi er en spændende arbejdsplads som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Fælles for alle ca. 360 medarbejdere er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel og tilbyder frugtordning, træningsrum etc. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

 

Interesseret?

Ansøgningsfristen er søndag den 5. maj 2019

 

Du ansøger via nedenstående link. Eksamensbeviser skal vedlægges.

 

Du kan høre mere om stillingen ved henvendelse til Helle Kjær Larsen tlf.: 3613 1701 eller Line Enevoldsen tlf.: 3613 1502

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende fra uge 18.

 

Tiltrædelse den 1. september 2019.

 

Ansøgningsfrist: 5. maj 2019