x Billetkontrollør til Movias billetkontrol (170)

Kan du høre dig selv sige: ”Goddag, må jeg have lov til at se kort eller billet”? Kan du lide at møde nye mennesker, og have en omskiftelig hverdag med en masse frisk luft? Så er jobbet som billetkontrollør måske noget for dig.

Movia søger lige nu en billetkontrollør, der som en del af Movias billetkontrollørkorps, vil være med til at sikre effektiv billetkontrol. Som billetkontrollør skal du være en god repræsentant for Movia i mødet med passagerne.

Når du går kontrol, vil du altid gå sammen med mindst en kollega, og sammen vil I møde mange forskellige mennesker, og lige så forskellige reaktioner, spørgsmål og forklaringer på f.eks. en manglende gyldig billet. Med Movias interne uddannelsesforløb i baghånden er det jeres opgave at håndtere de daglige udfordringer, så I på hold- og individ-niveau opnår de fastlagte mål, som billetkontrollen arbejder efter.

Vi forestiller os, at den rette kandidat:

  • Har psykisk robusthed, hvor det falder dig naturligt at konfliktløse og konfliktnedtrappe
  • Trives godt blandt mange forskellige mennesker
  • Er selvdreven og trives godt i højt arbejdstempo
  • Har stærke kommunikative evner på dansk i både skrift og tale, og kan begå dig på engelsk
  • Har let ved at sætte sig ind i nyt IT på brugerniveau
  • Har kørekort

Vi er selvfølgelig også interesseret i at høre om dine unikke kompetencer, så beskriv gerne, hvordan du mener de kan komme i spil i jobbet som billetkontrollør.


At bære en uniform der repræsenterer Movia
Hverdagen som kontrollør starter og slutter på kontoret i Valby, hvor din uniform ligger. Når du bærer uniformen, vil vores passagerer rette henvendelse til dig af mange grunde, og du kan regne med, at du vil blive spurgt til råds om zoner, billetter og rejser. Udover at kontrollere billetter, vil du og dine kollegaer også medvirke til at skabe tryghed blandt vores passagerer. Som billetkontrollør repræsenterer du Movia, og derfor er det vigtigt, at du som person er venlig, hjælpsom og imødekommende.

Hvor laves der billetkontrol?

Movia er hver dag ude på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn for at tjekke billetter hos nogle af de 215 millioner passagerer, der hvert år benytter Movias busser. Videre har den nyåbnede Metrocityring ændret og tilpasset busserne, så der er frit flow i alle A-busser, sådan at passagerne kan stige af og på bussen gennem alle døre. Det er med til at udvide vores arbejde som billetkontrollør.

Vi har derfor masser at se til, og søger lige nu flere billetkontrollører, der vil med rundt på busturen.

 

Jobbet hos Movia
Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. november 2020.

 

Ansøgningsfrist

Søndag den 27. september 2020. Vi indkalder til samtaler løbende, så send os endelig din ansøgning.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder af Bent Petersen på telefon: 36 13 16 07 eller pr. e-mail: bep@moviatrafik.dk. 

Ansøgning

Det er vigtigt, at vi afspejler samfundets sammensætning, så vi vil opfordre både kvinder og mænd med dansk eller anden etnisk baggrund til at søge.

Ansøgning og CV sendes via nedenstående link.

 

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab

 

Vi er cirka 390 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

 

Læs mere på moviatrafik.dk

 

Ansøgningsfrist: 27. september 2020