Erfaren digital konsulent til at udvikle Movias trafikinformation

Vil du være med til at give kunderne i den kollektive transport en bedre oplevelse med trafikinformation om bus, tog, lokaltog og metro? Har du solide digitale kompetencer og erfaring med projektledelse af udviklingsprojekter i brede samarbejder?

 

Trafikselskabet Movia søger en digital konsulent til at udvikle digitale og databaserede trafikinformations løsninger i samarbejde med Movias vigtigste samarbejdspartnere på området.

 

Vær med til at udvikle den digitale trafikinformation

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer. God trafikinformation er en af forudsætningerne for en god kundeoplevelse og dermed for en attraktiv og konkurrencedygtig kollektiv transport.

 

I Movias område Trafikinformation arbejder vi strategisk med at forbedre kvalitet og løsninger i trafikinformationen gennem udvikling af digitale og analoge kanaler. Det gør vi i en bred vifte af samarbejder, hvor især samarbejdet med Rejseplanen samt DOT (DSB og Metroselskabet) er prioriteret.

Sammen med de seks kolleger i Trafikinformation er din opgave at forbedre kundernes oplevelse med trafikinformation. Dit primære ansvarsområde bliver at udvikle og implementere nye løsninger i den digitale trafikinformation på tværs af rejsen med bus, tog, lokaltog og metro i overensstemmelse med Movias og DOTs strategiske målsætninger. Der er særligt fokus på brug af data om kundernes billetkøb og rejseadfærd til at pushe målrettet og relevant trafikinformation til kunden.

 

Din rolle bliver som projektleder eller -deltager at gennemføre aktiviteter under DOTs strategi for trafikinformation herunder at tilbyde passagererne personlig, målrettet trafikinformation i de kanaler kunderne kender og bruger.

Du bliver samtidig ansvarlig for Movias bidrag til udviklingen af trafikinformation i Rejseplanen, som benyttes af 1 mio. danskere hver dag.

 

Dine primære opgaver:

 

Du tænker med afsæt i kundedata og digitale muligheder. Du trives med at have mange forskellige opgaver og samarbejdspartnere. Du er stærk både i skrift og tale, og du kan finde en vej i komplekse problemstillinger. Du motiveres af at nå resultater og tager selvstændigt ansvar for dine projekter.

Vi forventer, at du har:

3-5 års erfaring med digital/databaseret udvikling af kundeløsninger herunder erfaringer med projektledelse inden for udvikling af brugerinterface (UX) i kundevendte løsninger.

 

Samt at du har,

  • fingeren på pulsen med hensyn til kundebehov, anvendelse af data til digitale løsninger samt brugervenlighed
  • erfaring med projektledelse i komplekse samarbejder og gerne i politisk drevne organisationer
  • gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og tværorganisatorisk forståelse – både i forhold til kolleger internt i Movia og eksterne samarbejdspartnere
  • et godt drive og kan arbejde struktureret og målrettet
  • en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.it

 

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo
Trafikinformation er en del af Movias forretningsenhed for Kommerciel og Kunder, som har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, kommunikation og markedsføring, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. I forretningsenheden ligger også området Kommerciel, som har ansvaret for billetter og salgskanaler, kundecenter og afgiftshåndtering.

 

Moderne arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby Station. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.  

 

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.  

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. december 2021 eller snarest muligt.

 
Interesseret?

Seneste ansøgningsfrist er onsdag 6. oktober 2021.

 

Vi indkalder til samtaler løbende, så er du interesseret, send da din ansøgning hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef for Trafikinformation Stine Bay Michelsen på telefon 51 22 06 47 eller mail sbm@moviatrafik.dk

  

 

Ansøgningsfrist: 6. oktober 2021