Projektleder til billetprodukter

Vil du være med til at give kunderne i den offentlige transport en oplevelse af, at det er enkelt at vælge og købe den rigtige billet? Og har du blik for, hvad der skal til at flytte kunderne til digitale billetprodukter? Så er denne stilling måske noget for dig. Du trives med at have mange forskellige opgaver, er god til at skrive og tale med mange samarbejdspartnere og kan tage selvstændigt ansvar.

Trafikselskabet Movia søger en projektleder med flair for at skabe engagement omkring foran-dringsprojekter og eksekvere dem. Som medarbejder bliver du en del af Markedsområdet. Vi er 29 kolleger med godt humør og højt til loftet, der arbejder med markedsføring og branding af den offentlige transport, salg og distribution af billetprodukter og rejsekort, digitale kundetjenester, passagerinformation, design og skriftlig kundedialog.

Movia står over for nogle spændende udfordringer. Den som du skal være med til at løfte, handler om at skabe et enkelt billet- og salgskanaludbud, som gør det intuitivt, enkelt og attraktiv at vælge og købe DOT billetprodukter via digital selvbetjening. Det indebærer, at nogle billetprodukter ud-går af sortimentet, mens andre skal videreudvikles og gøres mere brugervenlige. Opgaverne løses i koordination med DOT-parterne (DSB og Metroselskabet). Målet er både at øge kundetilfredshed og at mindske omkostningerne til salg og distribution.

 Dine primære opgaver vil være:

• Ansvar for billetprodukter rettet mod lav- og mellemfrekvente kunder i den kollektive transport, herunder turister.

• Udmøntning af DOTs strategi for billetprodukter og salgskanaler ved at drive projekter med henblik på optimering af billetprodukt- og salgskanaludbuddet gennem et tværgåen-de fokus og sikring af processer.

• Optimering af kundeoplevelsen via kundeindsigt med udgangspunkt i passagerens rejse og mødet med Movia og DOT.

• Forankring af arbejdet med billetprodukter og salgskanaler ved at fungere som kommerci-el samarbejdspartner for Movias drift af salgsorganisation og andre interne og eksterne in-teressenter.

Vi forestiller os, at du har:

• Erfaring med projektledelse og forandringsprocesser med tilhørende discipliner.

• Fingeren på pulsen med hensyn til digitale løsninger, brugervenlighed og betalingsløsninger.

• Relevant uddannelse.

• Gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og tværorganisatorisk forståelse – både i for-hold til kolleger internt i Movia og eksterne samarbejdspartnere.

• Gode kommunikationsevner i skrift og tale.

• Kan arbejde struktureret og er god til at holde overblik.

• Godt humør. 

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et spændende job i Danmarks største trafikselskab, hvor der er fokus på udvikling af den kollektive transport på hele Sjælland. Vi har øje for vores medarbejderes trivsel og tilbyder en god kantine, frugtordning, træningsrum samt praktisk beliggenhed som nabo til Valby St. Vi lægger vægt på kompetenceudvikling og har flextid, så det er muligt at få arbejdsliv og familieliv til at hænge godt sammen. I Movia vil vi gerne sikre en sund arbejdsplads nu og i fremtiden, hvor-for vi en røgfri arbejdsplads.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. juni.

Ansøgningsfrist:

Torsdag den 22. marts 2018. Vi forventer at holde samtaler i uge 15.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til områdechef Pernille Jørgensen på telefon +45 3613 1828.

 Søg stillingen via linket nedenfor.

Ansøgningsfrist: 22. marts 2018