Trafikinformationsmedarbejder

Vil du være med til at give suveræn trafikinformation til Movias over 200.000.000 årlige buskunder? Og vil du kæmpe benhårdt for at sikre, at busserne altid kan finde vej gennem trafikken på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn? Så har vi brug for dig I Movias Trafikcenter.

I vores afdeling arbejder vi med trafikinformation, planlægning af busdriften og afvikling af driften for de busser, som er på gaden her & nu. Vores primære fokus er altså de situationer, hvor vi ikke kan holde den køreplan, som kunderne regner med.  

I øjeblikket undergår vi nogle forandringer i den måde vi arbejder og organiserer os på. Vi har derfor brug for en kollega, der kan være med til at sætte sig præg på den måde vi skal arbejde på fremover, og som synes, det er sjovt at bidrage, når tingene skal lande på det helt rigtige sted.

Vi er en afdeling på 12 medarbejdere, men du bliver del af et hus på mere end 350 medarbejdere, der konstant arbejder på at give kunderne den allerbedste oplevelse på vores ca. 450 buslinjer.  

Fra driftssprog til trafikinformation

Vi omdanner informationer i driftssprog om planlagte og akutte ændringer til kundevendt trafikinformation. Det skal være nemt at forstå for kunden. Du kommer til at arbejde både med planlægningen af de enkelte omlægninger og udsending af trafikinformation på vores mange kanaler.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Driftsovervågning af busdrift i hele Movias område
  • Planlægning af omlægninger i forbindelse med arrangementer, vejarbejder m.m.
  • Udsende trafikinformation til Movias kunder, medier samt øvrige trafikselskaber
  • Forskellige administrative opgaver
  • Indgå i Movias beredskabsarbejde

Fra roligt kontor til hektisk drift

Du vil kunne opleve at sidde på et roligt kontor, hvor tingene på et øjeblik eksploderer om ørerne på dig. Du synes sikkert det er sjovt at arbejde i begge miljøer.  Når atmosfæren er hektisk, er det vigtigt, at du er i stand til at træffe hurtige beslutninger og prioritere dine opgaver. Nogle gange med en kollega og andre gange alene. Vi har arbejdsbeskrivelser, men slår den ikke til, kan du også arbejde uden.

Der er mange eksterne interessenter involveret i vores arbejde. Det er vigtigt for os at bevare vores gode samarbejdsrelationer, og du forstår naturligvis vigtigheden af en konstruktiv dialog. Den vigtigste interessent er kunden, der ligesom os forventer, at du kan formulere dig godt på dansk i både skrift og tale.

Vi orienterer os konstant i forskellige kortløsninger, så vi forestiller os, at du er god til at kende forskel på øst og vest. Samtidig kan du livligt forestille dig, hvordan det er at springe rundt i forskellige IT-systemer, når du arbejder.

Vi arbejder i turnus mellem kl. 05.00 og 00.00 alle årets dage, så du skal kunne trives med at arbejde på alle tider af døgnet – både hverdage, weekender og helligdage.

Trafikselskabet Movia som arbejdsplads

Som Danmarks største trafikselskab arbejder Movia for øget mobilitet på hele Sjælland gennem en sammenhængende, enkel og miljøvenlig kollektiv transport. Movia er en spændende arbejdsplads med knap 330 medarbejdere. Vi hylder høj faglighed, innovative og fremtidssikre løsninger, og et kollegialt fællesskab på tværs af fagligheder, områder og forretningsenheder. Vi har en uformel omgangstone og samarbejder på tværs af organisationen om at udvikle og forbedre den kollektive trafik til gavn for kommunerne, regionerne og borgerne.

I Movia lægger vægt på medarbejdernes trivsel og tilbyder frugtordning, træningsrum etc. Vi arbejder systematisk med kompetenceudvikling i hele organisationen, og vil gerne sikre en sund arbejdsplads nu og i fremtiden, hvorfor vi er en røgfri arbejdsplads.

Trafikselskabet Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. april 2018 eller tidligere.

I 2018 gennemrenoverer vi vores lokaler i Valby. Derfor bor vi midlertidigt til ca. 1. juni 2018 hos vores kollegaer i Herlev. Herefter flytter vi tilbage til helt nye lokaler på Toftegårds Plads i Valby.

Interesseret?

For yderligere oplysninger kan du kontakte Mads Bülow-Olsen, funktionsleder for Movias Trafikcenter på tlf.: 40 49 22 24 eller mail: mbo@moviatrafik.dk.

Du skal søge stillingen via link nedenfor, så vi har den senest fredag den 26. januar 2018. Vi forventer at holde løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 26. januar 2018