xErfaren product manager til at udvikle Movias produktportefølje indenfor højvolumen billetter (19)

Vil du være med til at give kunderne i den kollektive transport en oplevelse af, at det er enkelt at vælge og købe den rigtige billet? Og har du kommerciel erfaring, mindset og drive til at sikre en attraktiv og lønsom produktportefølje?

 

Vi søger en erfaren product manager med flair for at skabe engagement omkring kommercielle udviklingsprojekter og kan eksekvere dem i et politisk landskab.

 

Vær med til at udvikle den kollektive transport

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen.

 

Movias bestyrelse har besluttet den forretningsplan, som lægger vejen for blandt andet at styrke sammenhæng på tværs af transportformer, at sikre mobilitet overalt på Sjælland og styrke nye teknologier. En af de bærende piller er samarbejdet i DOT med DSB og Metroselskabet.


Dit primære felt bliver at skabe sammenhæng mellem transportformer gennem et enkelt billetudbud, som gør det intuitivt, enkelt og attraktivt at vælge og købe DOT billetprodukter via digital selvbetjening. Det indebærer bl.a., at nogle billetprodukter udgår af porteføljen, mens andre skal videreudvikles og gøres mere brugervenlige. Opgaverne løses oftest i samarbejde DOT-parterne (DSB og Metroselskabet), Rejsekort- og Rejseplanselskabet. Målet er både at øge kundetilfredshed, brugen af den offentlige transport og mindske omkostningerne til salg og distribution.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Opbygge dyb viden omkring kundebehov, produkter, teknologi, lovgivning, markedsudvikling og trends indenfor dit område.

 

  • Sikre en markeds- og kundeorienteret produktledelse fra ídé, koncept og business case til implementering og sikring af gevinstrealisering inkl. løbende forretningsopfølgning for området.

 

Du trives med at have mange forskellige opgaver, er god til at skrive og tale med mange samarbejdspartnere, og du motiveres af at nå resultater og kan tage selvstændigt ansvar.

Vores aktiviteter har alle de klassiske faser som findes i kommercielle salgs- og udviklingsaktiviteter. I tillæg vil der ofte være politiske aktører og faglige interessenter med i vores beslutningsprocesser, især i modningsfasen, som fordrer interesse for politiske processer og en portion tålmodighed med at nogle projekter kan have lange indløb.

 

Vi forventer, at du har:

  • Erfaring med product management, forretningsudvikling, projektledelse og forandringsprocesser med tilhørende discipliner.
  • Fingeren på pulsen med hensyn til kundebehov, digitale løsninger, brugervenlighed og betalingsløsninger.
  • Erfaring med abonnementsbaserede tjenester, effektivisering og procesoptimering.
  • En relevant videregående uddannelse i kombination med den rette erfaring.
  • Gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og tværorganisatorisk forståelse – både i forhold til kolleger internt i Movia og eksterne samarbejdspartnere.
  • Drive og kan arbejde struktureret og er god til at holde overblik.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af området Kommerciel, hvor vi er 82 medarbejdere med godt humør og højt til loftet. Her arbejder vi med salg, udvikling og distribution af billetprodukter og rejsekort, kundeanalyser, digitale services samt kundehenvendelser. I Kommerciel er det vores fornemmeste opgave at sikre, at Movia har effektive og relevante salgs- og service oplevelser for borgerne, herunder skal vi via DOT sikre et billet- og salgskanaludbud, som gør det intuitivt, enkelt og trygt at vælge og købe DOT billetprodukter.

 

Movia som arbejdsplads

Movia er en spændende arbejdsplads med knap 450 medarbejdere. Vi bor i moderne lokaler med praktisk beliggenhed som nabo til Ny Ellebjerg St. og Valby St., og med flere buslinjer lige til døren på Toftegårds Plads. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi har en uformel omgangstone og tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

 

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL (Kommunernes Landsforening).

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse snarest.

 
Interesseret?

Ansøgningsfrist er søndag den 16. oktober 2022.

 

Vi indkalder til samtaler løbende, så er du interesseret, send da din ansøgning hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef for Kommerciel Kim Gjedsted på telefon: 51 80 35 10 eller chefkonsulent Pernille Appel-Hansen på telefon: 29 85 83 05.

 

Ansøgningen sendes online via nedenstående link.

 

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

 

Ansøgningsfrist: 16. oktober 2022