Trafikkontrollører til kvalitetsopfølgning

Trafikkontrollører med flair for kvalitetsopfølgning på bustrafikken i Østdanmark - vil du med ombord?

I Trafikselskabet Movia er der brug for dedikerede Trafikkontrollører, der har lyst til arbejde på gaden og i busserne. Dit omdrejningspunkt i jobbet er kvalitetsopfølgning på gaden og i busserne. Din indsats er med til at sikre kvaliteten og effektiviteten af den offentlige bustrafik i Østdanmark.

Din rolle i jobbet
Dine opgaver bliver bl.a. at tjekke om busserne kører til tiden, og om alt fremstår pænt og ordentligt i busserne. Du vil få et ansvar med tilhørende regler og procedurer som du skal følge. Det kræver også at du som person har en god portion situationsfornemmelse og forståelse for årsagen til et problem, der kan være opstået. Det er vigtigt at du formår at sikre det gode samarbejde om en effektiv busservice med de private operatører, der udfører buskørslen for Movia. Du bliver bindeledet på gaden mellem Movia og operatørerne i det daglige, hvorfor du som person formår at formidle Movias initiativer videre på en troværdig og forståelig måde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med drift- og kvalitetsopfølgning, men det er ikke et krav der bør afholde dig fra at ansøge. Det vigtigste er at du er samarbejdsorienteret, ydmyg, arbejdsom og robust af sind.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Udføre kontraktopfølgning på busprodukter med observationer på gaden/i bussen
  • At anvende og arbejde med relevante kvalitetsovervågningssystemer
  • Være kontaktperson i relation til operatørerne, samt sikre en god og konstruktiv dialog om bussernes kvalitet, rettidighed og pålidelighed af kørselsaftaler med operatørerne
  • Deltage i trafikstyring ved særlige lejligheder, når bussen skal omdirigeres ved fx sportsbegivenheder, demonstrationer etc.

 

Baggrund og kvalifikationer

  • Du har måske en praktisk erfaring med drift- og kvalitetsopfølgning
  • Du har et godt kendskab til Microsoft Office pakken
  • Du behersker dansk i skrift og tale på et højt niveau
  • Du har lyst og flair for at arbejde praktisk på gaden og i bussen
  • Du kan fremvise en straffeattest
  • Du har kørekort kategori B

 

Movia tilbyder
Movia er en spændende arbejdsplads med knap 330 medarbejdere. I Movia hyldes høj faglighed, innovative og fremtidssikre løsninger, og et kollegialt fællesskab på tværs af fagligheder, områder og centre. De har en uformel omgangstone og samarbejder på tværs af organisationen om at udvikle og forbedre den kollektive trafik til gavn for kommunerne, regionerne og borgerne.

Movia lægger vægt på medarbejdernes trivsel og tilbyder frugtordning, træningsrum etc. De arbejder systematisk med kompetenceudvikling i hele organisationen, og i Movia vil de gerne sikre en sund arbejdsplads nu og i fremtiden, hvorfor de er en røgfri arbejdsplads.

Trafikselskabet Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Dit ansættelsesområde er Trafikselskabet Movia, Herlev Hovedgade 15, 2730 Herlev, men der kan være opgaver i hele Østdanmark, hvorfor det forventes, at du er fleksibel hvad dette angår. Du vil skulle arbejde i tidsrummet mellem kl. 03.30 – 21.24, og med arbejde hver 4. weekend.

Stillingerne er på fuld tid med tiltrædelse 1. november 2017 eller tidligere.

Interesseret?
Du skal søge stillingen via link nedenfor, så vi har den senest søndag den 24. september 2017. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder Pia Baun på tlf. 51 50 46 20.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 24. september 2017