X Studentermedhjælp til information og markedsføring af bus og lokaltog (16)

Har du lyst til at arbejde med kommunikation og markedsføring af klimavenlig kollektiv transport? Og vil du være med til at forbedre kundernes oplevelse med bus og lokaltog?

 

Movia er Danmarks største mobilitetsselskab, som hver eneste dag transporterer tusindvis af kunder til og fra uddannelse, arbejde, hospitalsbesøg og fritidsaktiviteter. Som studentermedhjælp i Movias forretningsenhed Kommerciel og Kunder får du mulighed for at være med til at øge den kollektive transports image, forbedre passagernes kundeoplevelse og nudge flere kunder til at benytte vores digitale selvbetjeningsløsninger.

 

Vi søger en studentermedhjælp, der ca. 13 timer ugentligt kan bistå med en række varierende opgaver inden for markedsføring, kommunikation og produktudvikling.

 

Som studentermedhjælp kommer du til at løse opgaver på tværs af forretningsenheden Kommerciel og Kunder, hvor vi blandt andet arbejder med kommunikation, markedsføring, trafikinformation og forretningsudvikling.

 

Du vil være en fast del af teamet i Trafikinformation, hvor vi er 8 kolleger med godt humør og højt til loftet, der arbejder med at udvikle kvaliteten af trafikinformationen om bus og lokaltog i samarbejde med interne og eksterne parter.

 

I Direktionssekretariatet sidder 18 kolleger med ansvar for blandt andet kommunikation, design og markedsføring. Her får du bl.a. ansvaret for opfølgning på KPI’er på vores mange digitale kommunikationskanaler samt udvikling og eksekvering af egne mindre kampagner mm. Der vil også være behov for hjælp ifm. større marketinginitiativer på tværs af DOT, Movia og Lokaltog.

 

I Kommerciel arbejder du sammen med 5 kolleger, der har ansvaret for billetter inkl. rejsekort og salgskanaler.

 

Movia står over for et spændende arbejde med at sikre, at den kollektive transport opleves som et attraktivt valg for kunderne, når de pendler eller når de rejser i fritiden. Du skal som studentermedhjælp bistå kollegerne med at løfte opgaverne, særligt omkring stadig tættere og forpligtende samarbejde mellem DSB, Metroselskabet og Movia om DOT (Din Offentlige Transport), som er passagernes indgang til den kollektive transport i det sjællandske område.

 

Dine primære opgaver vil være:

 • Mindre egne informations- og marketing kampagner (f.eks. kampagner om digitale informationstjenester, rejsegaranti eller skolestart).
 • Assistance på større informations- og marketingkampagner herunder fx intern information om kampagner.
 • Opdatering af medieoversigter, distributionslister og diverse informationsmaterialer.
 • Udarbejdelse af informationsvideoer om billetter og trafikinformation til busserne.
 • Vedligehold og udvikling af information på Movias intranet samt dinoffentligetransport.dk.
 • Samarbejde med bureauer om udarbejdelse af digitale kampagner.
 • Ad hoc-opgaver.

 

Vi forestiller os, at du:

 • Har interesse for information og markedsføring gennem din igangværende, videregående uddannelse.
 • Har mindst to år tilbage af dit uddannelsesforløb.
 • Kan arbejde struktureret, har et godt overblik og er god til at overholde deadlines.
 • Er god til at samarbejde både med nære kolleger og med eksterne parter.
 • Har erfaring eller interesse for digitale medier, SoMe og videoinformation.
 • Har gode kommunikationsevner i skrift og tale.
 • Har lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med mange forskelligartede opgaver.
 • Har godt humør, er positiv og serviceminded.

 

Stillingen er på 13 timer pr. uge, men der kan være perioder med ekstra travlhed. Omvendt er vi fleksible med hensyn til tilrettelæggelsen af arbejdstiden.

Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst for administration og IT mv. indgået mellem KL og HK/Kommunal.

Stillingen er med tiltrædelse senest 1. november.

 

Ansøgningsfrist:

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Seneste frist for ansøgning er torsdag 23. september 2021.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Trafikinformationschef Stine Bay Michelsen på tlf. 51 22 06 47 eller sbm@moviatrafik.dk.

 

 

Ansøgningsfrist: 23. september 2021