X Konsulent til udvikling af trafikinformationen om bus og lokaltog (barselsvikariat) (11)

Vil du arbejde for at passagererne i den kollektive transport bliver mere tilfredse med informationen om deres rejse? Og vil du være med til at drive udvikling og samarbejder om trafikinformation?

 

Vi søger en barselsvikar for vores dygtige trafikinformationskonsulent, til at lede projekter om udvikling og forbedring af den digitale og analoge trafikinformation for kunderne i bus og Lokaltog.

 

Du er strategisk, analytisk og udadvendt, og har erfaring med projektledelse og udvikling af digitale platforme eller digital information. Du kan drive og nå resultater i brede samarbejder, og du kan omsætte kundebehov til gode løsninger.

 

Vær med til at udvikle trafikinformationsløsninger med udgangspunkt i kundernes behov.

 

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd, og mange er afhængige af den for at få hverdagen og det sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer. God trafikinformation er en af forudsætningerne for en god kundeoplevelse og dermed for en attraktiv og konkurrencedygtig kollektiv transport.

 

Sammen med de nuværende seks kolleger får du en vifte af spændende opgaver i området Trafikinformation, hvor vi har ansvaret for at forbedre kundernes oplevelse med trafikinformation. Vi arbejder strategisk med at forbedre kvaliteten af trafikinformationen gennem udvikling af digitale og analoge kanaler. Det indebærer, at vi tester nye digitale løsninger og til stadighed arbejder på at styrke processer og samarbejder på området.

 

Din opgave bliver at udvikle og implementere løsninger til bedre digital og analog trafikinformation. Du får ansvaret for vores plan for forbedring af kvaliteten i den analoge trafikinformation, som kunderne møder ved stoppesteder og skiftesteder. Og du skal lede projekter med det formål at udvikle den digitale trafikinformation, der sikrer tilgængelighed af god trafikinformation for alle borgere i Movias område.

 

Du skal være god til at udvikle og drive samarbejder, da alt hvad vi laver, sker i tæt samarbejde med interne og eksterne parter. Du får en bred kontaktflade i Movia, men også med eksterne parter, og det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med kollektiv transport eller anden offentlig administration. Har du erfaringer med byudvikling eller projektledelse af mobilitetstiltag, er det et plus.

 

Stillingen som barselsvikar (trafikinformationskonsulent) i Movias område Trafikinformation er på fuld tid, og ønskes besat senest 1. oktober 2021. Vikariatet udløber 30. april 2022.

 

Vi forventer at du har:

 

  • En akademisk uddannelse (cand.scient. eller tilsvarende) med minimum 3 års relevant erhvervsfaring gerne fra en offentlig virksomhed
  • God erfaring i projektledelse inden for et strategisk indsatsområde og/eller digital udvikling
  • Stærke kompetencer i skriftlig og mundtlig kommunikation, præsentation og formidling
  • Indsigt i digitale løsninger og flair for den gode kundeoplevelse
  • Gennemslagskraft og politisk tæft

 

Og at du er:

 

  • Analytisk og målrettet, struktureret og effektiv
  • God til at etablere og drive samarbejder internt og eksternt
  • En god kollega med godt humør

 

 

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo


Trafikinformation er en del af Movias forretningsenhed for Kommerciel og Kunder, som har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, kommunikation og markedsføring, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. I forretningsenheden ligger også området Kommerciel, som har ansvaret for billetter og salgskanaler, kundecenter og afgiftshåndtering.

 

Moderne arbejdsplads


Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby Station, og med flere buslinjer som kører lige til døren ved Toftegårds Plads. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

 

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

 

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

  

Ansøgningsfrist

Søndag den 8. august 2021.

 

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 32 og 33.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt trafikinformationschef Stine Bay Michelsen på telefon 51 22 06 47 eller på mail sbm@moviatrafik.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV via nedenstående link, hvis du vil søge stillingen.

 

Læs mere på moviatrafik.dk eller følg med på vores side på LinkedIn.

 

Ansøgningsfrist: 8. august 2021