Strategisk projektleder, der kan omsætte data til viden

Danmarks største Trafikselskab søger strategisk projektleder, der kan omsætte data til viden

 

En stilling med en bred opgaveportefølje og ansvar for at drive interne projekter med fokus på at forbedre Movias anvendelse af data og omsætte data til viden.

 

Du vil blive en del af et fagligt stærkt og engageret team med placering i Økonomistyringsteamet, som omfatter 15 af økonomiområdets 30 medarbejdere.

Movia arbejder aktivt på at omsætte vores data til viden til gavn for udviklingen af den kollektive transport, herunder optimere anvendelse af data (fx køreplansdata, økonomidata, passagertællinger, data om kundehenvendelser mv.). Vi arbejder på at fremme en databaseret kultur i Movia, samkøre og anvende data på tværs samt udvikle og effektivisere organisationen. Data er et strategisk satsningsområde for Movia, og vi arbejder med både intern kompetenceudvikling og eksterne partnere indenfor data og advanced analytics, pt. fx projekter indenfor NLP, robottics mv.

Du får egne ansvarsområder, men varetager opgaverne i et samarbejde med områdets og Movias andre medarbejdere. Du kommer til at referere til Movias Økonomichef.

 

Opgaveporteføljen vil bestå af konkrete projekter og projektledelse, men vil også omfatte at understøtte Movias ledelse i strategiske overvejelser omkring optimering af anvendelsen af data. Du vil skulle bistå Økonomichefen med udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg fx til direktionsbetjening – hvor du har analyseret tilgængelige data og kommer med dit bud på, hvad der skal til, for at nå det bedst mulige resultat.

Du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsning og projektstyring samt gode projektlederegenskaber. Du er god til (ressource-)planlægning, og du følger op på, at planerne holder, og at projekter kommer i mål. Du er en god sparringspartner, og du kan både agere på det strategiske plan, og evner at gå ned i detaljen.

 

Du er vores ideelle kandidat, hvis du:

  • har projektledelseserfaring, evt. dokumenteret i form af certificering.
  • har erfaring med digitalisering, dataanalyse og datadreven udvikling
  • er selvstændig, fagligt ambitiøs og kan se udviklingsmuligheder
  • har forretningsforståelse, strategisk sans og gode analytiske evner
  • arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver
  • er en sikker kommunikator i både skrift og tale
  • har en lang videregående uddannelse indenfor relevant område eller generalist med erfaring indenfor dataanalyse og digitalisering

 

Ovenstående er selvfølgelig vigtige kompetencer, men skriv meget gerne også om dine andre relevante kompetencer og erfaringer i ansøgningen.

 

Fakta om jobbet hos Movia

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. oktober 2021.  

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Økonomichef Linda Drengsgaard på telefon 36 13 15 74.

 

Ansøgningsfrist er den 9. august 2021. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 33 og 34.

 

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen er noget for dig.

 

Om Movias økonomiområde

Økonomiområdet, som består af to dele, Økonomidrift og Økonomistyring, som i fællesskab håndterer Movias samlede budget på lige under 5 mia. kr. og baseret på trafikbestilling fra de 45 kommuner og 2 regioner, som Movia leverer trafikydelser til. Du bliver en del af et engageret fagligt fællesskab, får stor frihed i den daglige opgaveløsning og et stærkt netværk af engagerede kollegaer i Movia at sparre med.

 

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab

 

Vi er cirka 400 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

 

Læs mere på moviatrafik.dk – Eller følg med på vores side på LinkedIn.

 

Ansøgningsfrist: 9. august 2021