Digital informationsmedarbejder

Danmarks største trafikselskab søger en Digital informationsmedarbejder

 

Vil du være med til at give kunderne i den offentlige transport den bedste trafikinformation? Og har du blik for at udnytte de digitale muligheder for kundeinformation? Så er denne stilling måske noget for dig. Du trives med at have mange forskellige opgaver, er god til at koordinere opgaver med mange samarbejdspartnere og kan tage selvstændigt ansvar.

Trafikselskabet Movia søger en informationsmedarbejder med flair for digitale løsninger. Som digital informationsmedarbejder bliver du en del af Salg, information og marketing. Vi er 29 kolleger med godt humør og højt til loftet, der arbejder med markedsføring og branding af den offentlige transport, digitale kundetjenester, rejsekort, passagerinformation, design, billetprodukter og skriftlig kundedialog.

Movia står over for nogle spændende udfordringer. Nogle af dem, som du skal være med til at løfte, er at øge digitaliseringen af vores kundevendte information med skarpt øje på brugervenlighed, samarbejde med DOT-parterne om den fælles facebookside og hjemmeside samt kundeinformation ifm. infrastrukturarbejdet på Ring 3, når den nye letbane skal etableres. Alt sammen noget, som skal være med til at gøre det nemmere at være kunde i den kollektive transport.

 

Dine primære opgaver vil være:

 • Udvikling, optimering af brugervenlighed og drift af digitale informationskanaler så som web, mobil, Facebook. Alt sammen i samarbejde med DOT
 • Planlægning og eksekvering af trafikinformationskampagner i forbindelse med større ændringer eller nye tiltag i den kollektive transport
 • Ad hoc opgaver med trafikinformation og markedsføring omkring større vejarbejder, events el. lign.
 • Projektledelse eller deltagelse i projekter med henblik på udvikling af nye og forbedrede trafikinformationskanaler

 

Vi forestiller os, at du har:

 • Erfaring med digital brugervenlighed, udvikling og drift af hjemmesider, SoMe og mobile informationsplatforme
 • Erfaring med udarbejdelse af kommunikationsplaner og informationsmaterialer – både til print og digitale medie
 • Fingeren på pulsen med hensyn til digitale løsninger
 • Relevant uddannelse
 • Gode samarbejdsevner – både med kolleger internt i Movia og eksterne samarbejdspartnere
 • Gode kommunikationsevner i skrift og tale
 • Godt humør
 • Kan arbejde struktureret og er god til at holde overblik

 

 

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde et spændende job i Danmarks største trafikselskab, hvor der er fokus på udvikling af den offentlige transport på hele Sjælland. Vi har øje for vores medarbejderes trivsel og tilbyder en god kantine, frugtordning, træningsrum samt praktisk beliggenhed som nabo til Valby St. Vi lægger vægt på kompetenceudvikling og har flextid, så det er muligt at få arbejdsliv og familieliv til at hænge godt sammen. I Movia vil vi gerne sikre en sund arbejdsplads nu og i fremtiden, hvorfor vi er en røgfri arbejdsplads.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. marts.

 

Ansøgningsfrist:

Tirsdag d. 16. januar 2018.  Vi forventer at holde samtaler i uge 4.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder Maria Danebod på 20 87 71 00.

 

Ansøgning:

Søg stillingen via linket nedenfor

 

Ansøgningsfrist: 16. januar 2018