Trafikinformationsmedarbejder til Movias Trafikcenter

Vil du være med til at give suveræn trafikinformation til Movias over 200 mio. årlige buspassagerer? Og vil du kæmpe benhårdt for at sikre, at busserne altid kan finde vej gennem trafikken på hele Sjælland? Så har vi brug for dig i Movias Trafikcenter.

 

I vores afdeling arbejder vi med trafikinformation, planlægning af busdriften og afvikling af driften for de busser som er på gaden her og nu. Vores primære fokus er de situationer, hvor vi ikke kan holde den køreplan, som passagererne regner med.  

 

Vi er en afdeling på 14 medarbejdere, der konstant arbejder på at give passagererne den allerbedste oplevelse på Movias ca. 450 buslinjer.

I 2019 har vi blandt andet en central rolle i opstarten af det nye bynet for busserne i København, ligesom vi er godt i gang med at forberede os på, at elbusserne i december rykker ind på endnu flere buslinjer. I starten af 2020 tager vi igen hul på planlægningen af busdriften under store arrangementer som CPH Marathon, Ironman, Pride.

 

Fra driftssprog til trafikinformation
Vi omdanner informationer i driftssprog om planlagte og akutte ændringer til passagervendt trafikinformation. Det skal være nemt at forstå for passageren, hvorfor vi forventer, at du kan formulere dig godt på dansk i både skrift og tale. Du kommer til at arbejde både med planlægningen af de enkelte omlægninger og udsending af trafikinformation på vores mange kanaler.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 

  • Driftsovervågning af busdrift i hele Movias område
  • Planlægning af omlægninger i forbindelse med arrangementer, vejarbejder m.m.
  • Udsende trafikinformation til Movias passagerer, medier samt øvrige trafikselskaber
  • Forskellige administrative opgaver
  • Indgå i Movias beredskabsarbejde

 

Fra roligt kontor til hektisk drift
Du vil kunne opleve at sidde på et roligt kontor, hvor tingene på et øjeblik eksploderer om ørerne på dig. Du synes sikkert det er sjovt at arbejde i begge miljøer. Når atmosfæren er hektisk, er det vigtigt, at du kan træffe hurtige beslutninger og prioritere dine opgaver. Nogle gange med en kollega og andre gange alene.

 

Der er mange eksterne interessenter involveret i vores arbejde. Det er derfor vigtigt for os at bevare vores gode samarbejdsrelationer, og du forstår naturligvis vigtigheden af en konstruktiv dialog

 

Vi orienterer os konstant i forskellige kortløsninger, så vi forestiller os, at du er god til at kende forskel på øst og vest. Samtidig kan du springe rundt i forskellige IT-systemer, når du arbejder. Måske har du ligefrem prøvet at arbejde i et driftsmiljø, som det vi beskriver. Det vil naturligvis være en fordel.

Trafikselskabet Movia som arbejdsplads
Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med en uformel omgangstone med knap 350 fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige baggrunde. Fælles for alle er, at vi samarbejder med det fælles mål at udvikle og forbedre den kollektive transport.

Vi bor i nye, moderne lokaler med praktisk beliggenhed som nabo til Valby St. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel og kompetenceudvikling og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

I Trafikcentret arbejder vi i turnus mellem kl. 05.00 og 00.00 alle årets dage, så du skal trives med at arbejde på alle tider af døgnet – både hverdage, weekender og helligdage.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. december 2019.

Interesseret?
For yderligere oplysninger kan du kontakte teamleder Mads Bülow-Olsen på tlf.: 40 49 22 24 eller mail: mbo@moviatrafik.dk

Samtaler afholdes den 24. og 28. oktober.  

Du skal søge stillingen via link nedenfor, så vi har den senest den 20. oktober 2019.

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019