Udviklingskonsulent til digitale kundeløsninger

Vil du se dit arbejde gøre en forskel for passagererne i den kollektive transport ved at udvikle den digitale trafikinformation om bus, tog, lokaltog og metro? Er du en erfaren projektleder med solide digitale kompetencer? Trafikselskabet Movia søger en udviklingskonsulent, der skal udvikle digitale og databaserede trafikinformationsløsninger i samarbejde med Movias vigtigste samarbejdspartnere på området.

 

Vær med til at skabe bedre digitale løsninger til trafikinformation

I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer. God trafikinformation er en af forudsætningerne for en god kundeoplevelse og dermed en attraktiv og konkurrencedygtig kollektiv transport.

I Movias område Trafikinformation arbejder vi strategisk med at forbedre kvalitet og løsninger i trafikinformationen gennem udvikling af digitale og analoge kanaler. Det gør vi i en bred vifte af samarbejder, hvor især samarbejdet med DOT (DSB og Metroselskabet) samt Rejseplanen er prioriteret.

Sammen med de seks kolleger i Trafikinformation er det din opgave at forbedre kundernes oplevelse med trafikinformationen. Dit primære ansvarsområde bliver at udvikle og implementere nye løsninger i den digitale trafikinformation på tværs af rejsen med bus, tog, lokaltog og metro og i overensstemmelse med Movias og DOTs strategiske målsætninger. Særligt fokus er der på brug af data om kundernes billetkøb og rejseadfærd til at pushe målrettet og relevant trafikinformation til kunden før og under rejsen.

 

Dine primære opgaver:

 

Du bliver desuden projektleder eller -deltager i en række udviklingsprojekter i DOT med fokus på udvikling af trafikinformation om rejsen på tværs mellem bus, tog, lokaltog og metro.  Du bliver samtidig ansvarlig for Movias bidrag til udviklingen af trafikinformation i Rejseplanen, som benyttes af 1 mio. danskere hver dag.

 

Du har erfaring med udvikling af digitale løsninger med afsæt i kunders adfærd og behov. Du tænker med afsæt i kundedata og digitale muligheder og motiveres af at finde løsninger i komplekse samarbejder. Du er målrettet og tager selvstændigt ansvar for dine projekter. Du trives med at have mange forskellige opgaver, og du er stærk i både skrift og tale.

Vi forventer, at du har:

  • mindst 3 års erfaring med digital/databaseret udvikling af kundeløsninger herunder erfaringer med projektledelse inden for udvikling af brugerinterface (UX) i kundevendte løsninger
  • fingeren på pulsen med hensyn til kundebehov, anvendelse af data til digitale løsninger samt brugervenlighed
  • erfaring med projektledelse i komplekse samarbejder og gerne i politisk drevne organisationer
  • gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og tværorganisatorisk forståelse – i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere
  • et godt drive og kan arbejde struktureret og målrettet
  • en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.it. eller cand.merc

 

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo
Trafikinformation er en del af Movias forretningsenhed for Kommerciel og Kunder, som har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, kommunikation og markedsføring, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. I forretningsenheden ligger også området Kommerciel, som har ansvaret for billetter og salgskanaler, kundecenter og afgiftshåndtering.

 

Moderne arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby Station, og med flere buslinjer direkte til vores dør ved Toftegårds Plads. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.  

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.  

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. april 2022 eller snarest muligt.

 
Interesseret?

Ansøgningsfristen er søndag 23. januar 2022.

 

Vi indkalder til samtaler løbende, så er du interesseret, send da din ansøgning hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef for Trafikinformation Stine Bay Michelsen på telefon 51 22 06 47 eller mail sbm@moviatrafik.dk. 

Ansøgningsfrist: 23. januar 2022