Trafikselskabet Movia søger en kommerciel analysekonsulent

Har du et kommercielt mindset kombineret med kvantitative og kvalitative stærke analysekompetencer? Kan du omsætte kundedata- og indsigter til kvalificeret beslutningsgrundlag for strategisk forretningsudvikling? Trafikselskabet Movia søger en dygtig analysekonsulent, der kan bidrage til Movias kommercielle udvikling.

 

Videreudvikling af analysemetoder og kundeindsigter i spil

I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer. Movias kommercielle transformation består ikke mindst i at udvikle de metoder, hvormed vi indsamler kundeindsigter og omsætter kundedata til attraktiv viden for organisationen.

Stillingen som kommerciel analysekonsulent er forankret i området Trafikinformation, men du arbejder for og med hele organisationen og med en vifte af eksterne samarbejdspartnere. En af dine vigtigste opgaver er at drive videreudviklingen af Movias undersøgelsesdesign og metoder til kundeindsigter samt formater til formidling af analyseresultater.

 

Dine primære opgaver er:

 • Identificere og konkretisere attraktive potentialer for forretningsudvikling med afsæt i kundedata og -indsigter. Samt udarbejde og facilitere beslutningsoplæg for ledelsen, der omsætter kundeindsigter og -data til businesscases
 • Udvikle kvantitativt og kvalitativt undersøgelsesdesign og rådgive organisationen ift. borger-/brugerinvolvering og kundeanalyser
 • Udvikle nye standarder til kommunikation og afrapportering af kundedata og -indsigter (dashboards, nyhedsbreve, intranet mv.)
 • Overvågning/tracking af løbende tilfredshedsdata, billetsalg, passagertal, image mv. samt løbende afrapportering af udviklingstendenser. Her er særlig fokus på at understøtte Movias Kommercielle område samt ledelsen med viden fra kundedata og -indsigter
 • Ansvarlig for Movias rammeaftale og strategiske partnerskaber på analyseområdet, hvor du er Movias repræsentant i DOT og internationale samarbejder. I første omgang skal du gennemføre igangværende EU-udbud om Movias rammeaftale om kundeanalyser.

 

Dit primære ansvarsområde er proaktivt at bringe kundedata og -indsigter i spil i Movias strategiske beslutninger. På baggrund af de kundeindsigter du har skabt, identificerer du attraktive udviklingstiltag samt udarbejder businesscases eller afrapporteringer. Du understøtter kollegerne med klare anbefalinger baseret på kundedata, og du kommunikerer løbende om kundeindsigter til Movias Kommercielle område og ledelsen.

 

Du er ansvarlig for Movias rammeaftale om kundeanalyser og løbende samarbejder på området. Og du repræsenterer Movia i samarbejder på analyseområdet med fx DOT (Din Offentlige Transport) og internationale parter.

 

Vi forventer, at du:

Har minimum 3 års erfaring med kundeanalyse, tracking og systematisering af kundedata samt erfaring med at omsætte indsigter til beslutningsgrundlag. Og at du,

 • har erfaring med udvikling af undersøgelsesdesign og gennemførelse af kundeanalyser
 • har god gennemslagskraft og tværorganisatorisk forståelse – både i forhold til kolleger internt og eksterne samarbejdspartnere
 • har et godt drive og kan arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet
 • er serviceminded og har gode samarbejdsevner
 • har særdeles gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
 • har erfaring med projektarbejde i komplekse samarbejder, gerne i en offentlig og/eller politisk præget organisation
 • er stærk i Excel og PowerPoint og er vant til at arbejde i BI-systemer
 • har en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.merc.

 

Herudover forestiller vi os, at du har fingeren på pulsen med analysemetoder og tendenser i markedet, og at du trives med at have mange forskellige samarbejdsflader. Du er nysgerrig og udadvendt og motiveres af at være med, hvor det sker.

 

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo
Stillingen som analysekonsulent er en del af Movias Trafikinformationsområde, men du skal arbejde på tværs af hele Movias organisation. Særligt skal du samarbejde med Movias område Kommerciel, som sammen med Trafikinformationsområdet er en del af Movias forretningsenhed for Kommerciel og Kunder. I forretningsenheden har vi også ansvar for billetter og salgskanaler, kundecenter og afgiftshåndtering, samt betjening af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, kommunikation og markedsføring, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb.

 

Moderne arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby Station. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.  

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.  

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. februar 2022 eller snarest muligt.

 
Interesseret?

Ansøgningsfrist er søndag 28. november 2021.

Vi indkalder til samtaler løbende, så er du interesseret, send da din ansøgning hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef for Trafikinformation Stine Bay Michelsen på telefon 51 22 06 47 eller mail sbm@moviatrafik.dk  

 

Kommer du videre i ansættelsesprocessen, gør vi opmærksom på, at alle kandidater der ansættes i Movia, skal dokumentere, at de har gyldig opholds- eller arbejdstilladelse i Danmark. Såfremt du indkaldes til 2. samtale, skal du derfor medbringe dokumentation i form af kopi af pas, og eller gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

 

Ansøgningsfrist: 28. november 2021