Chefkonsulent der brænder for at omsætte data til viden til gavn for den kollektive trafik

Movia arbejder aktivt på at omsætte vores data til viden til gavn for udviklingen af den kollektive transport og være en værdifuld datapartner for kommunerne og de to regioner på Sjælland. Data skal være en platform for at generere ny viden og innovation. Vi søger nu en chefkonsulent til at hjælpe med at drive den dagsorden og accelerere Movias omstilling til fremtidens mobilitetsbehov.

Stillingen er i vores datateam forankret i Økonomiområdet, hvor opgaverne foruden databehandling og analyser omfatter indtægtsdeling og passagertællinger. En kommende nøgleopgave bliver at sikre udmøntning af målsætningerne i Movias forretningsplan omkring data og viden. Chefkonsulenten skal være den drivende kraft i arbejdet med at formulere en datavision for Movia og understøtte udmøntningen af Movias forretningsplan, hvor ambitionen har fokus på at dele data og viden.

Som chefkonsulent vil du få en nøglerolle som bindeled mellem Økonomi og Movias forretning omkring datastrategi. Du skal kunne understøtte den fremadrettede strategiske udvikling på datasiden - samtidig med varetagelse af driften - og sætte ambitiøse mål for dig selv og dine projekter. Det kræver, at du er god til at (ressource)planlægning, og du følger op på, at projekter kommer i mål.

Du er analytisk og har strategisk digital forståelse. Du skal evne at tænke udover den daglig drift, ideelt set kombineret med bredt kendskab til eksterne datakilder som baggrund for at kunne udfordre forretningen.

Du skal være en god sparringspartner både for ledelsen og i projekter og skal kunne bevæge dig både på det strategiske plan og evne at gå ned i detaljen. Du evner at prioritere og skabe ejerskab bredt i en organisation samt omsætte strategier til relevante produkter og løsninger.

Vi forestiller os, at du:

  • Har relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx datalog eller har en generalist baggrund kombineret med flere års erfaring indenfor strategisk digitalisering og datahåndtering
  • Har projektledelseserfaring og er i stand til selvstændigt at drive processer og generere resultater
  • Har strategiske evner, digital forretningsforståelse og erfaring med at understøtte forretningen og kan se udviklingsmuligheder
  • Er udadvendt og god til at skabe relationer med resten af organisationen
  • Arbejder metodisk, struktureret og vedholdende
  • Er en sikker kommunikator i både skrift og tale

 

Vi tilbyder:

Du bliver en del af Økonomiområdet, som består af to dele, Økonomistyring og Økonomidrift, som i fællesskab håndterer Movia’s samlede budget på lige under 5 mia. kr. Data og analyse er en del af Økonomistyring, som består af 14 medarbejdere og 2 studenter. Du bliver en del af et engageret fagligt fællesskab, får frihed i den daglige opgaveløsning, og et stærkt netværk af engagerede kolleger i Movia.  

 

Moderne, nyistandsat arbejdsplads
Movia er en spændende arbejdsplads med knap 350 medarbejdere. Vi bor i nye, moderne lokaler med praktisk beliggenhed som nabo til Valby St. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi har en uformel omgangstone og tror på frihed til at tilrettelægge egne arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.  

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. december 2018 eller tidligere.

 

Ansøgningsfrist:

18. oktober 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt økonomichef Linda Drengsgaard på telefon 23 26 87 56 eller pr. mail: ldr@moviatrafik.dk.

 

Ansøgning sendes online via nedenstående link.

 

 

Ansøgningsfrist: 18. oktober 2018