IT-support elev (66)

Brænder du for at yde god service og have kontakt til brugerne? Kan du lide at arbejde i et miljø, hvor tingene går stærkt? Og kunne du tænke dig at indgå i en stor it-afdeling og få en solid viden om at drive og vedligeholde administrative systemer samt trafiksystemer, der når ud til vores 220 millioner årlige rejsende? Så er muligheden der nu, hvor vi søger en it-support elev med tiltrædelse 1. september 2019 eller snarest derefter.

Din hverdag
Som it-support elev vil du høre til i temaet for Service og Teknologi, et team på 13 medarbejdere. Vi løser supportsager, drift- og projektopgaver i relation til netværk, servere, backup, informationssikkerhed etc. Vi har bred kontaktflade til Movias brugerne i Valby og Herlev samt på garager og salgssteder. Vores hverdag er travl og foregår i en god humørfyldt tone.

Som elev vil du konkret få mulighed for at arbejde med:

• Registrering af incidents, fejlfinding, reinstallation og applikations support.

• SLA aftaler

• Netværk, WIFI, Server, Firewall, Netapp, Exchange ,SQL, Sharepoint og backup

• IT Sikkerhed

• ITIL

Din elevtid vil veksle mellem praktik og skoleophold. Du vil under elevtiden være tilknyttet en elevansvarlig, som du kan henvende dig til med stort som småt.

Vi forestiller os at du:

• Er i en relevant uddannelse

• Er motiveret for at lære nyt

• Har gåpåmod

• Trives med en travl hverdag, hvor du får mulighed får at lærer rigtigt meget

• Arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med opgaverne

• Er god til at samarbejde

Derudover er du en engageret person med interesse for it, kommunikation og service. Du har lyst til at tage del i it-udviklingen i Movia og har nemt ved at sætte dig ind i forskellige it-systemer og teknologier.

Vi tilbyder elev-løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL. Stillingen er med tiltrædelse 1. september 2019 eller snarest derefter.

Interesseret?

Ansøgningsfrist onsdag den 14. august 2019.

Du ansøger via nedenstående link.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt: Teamleder Kenneth Schiller på 36 13 17 27 (træffes fra den 5. august 2019).

Vi forventer at holde 1. samtaler den 19. august og 2. samtaler den 22. og 23. august 2019.

Moderne, ny istandsat arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads som er flyttet ind i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone og fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige baggrunde. Fælles for alle er, at vi samarbejder med det fælles mål at udvikle og forbedre den kollektive transport. Vi i har øje for vores medarbejderes trivsel og tilbyder en god kantine, frugtordning og træningsrum. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi tror på en sund arbejdsplads – nu og i fremtiden.

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 14. august 2019