Marketingkonsulent til et barselsvikariat (134)

 

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer.

 

Vil du være med til at synliggøre den kollektive transports betydning for borgere, klima og vækst? Vil du være med i arbejdet for at styrke den kollektive transports image? Og brænder du for at positionere nogle af de brands og produkter, som danskerne benytter mest?

 

Movias bestyrelse har besluttet den forretningsplan, som lægger vejen for vores arbejde og virksomhed frem til 2021 med fokus på blandt andet grøn omstilling, bedre service og nye teknologier. Da en af vores dygtige medarbejdere er på vej på barsel, søger vi nu en fagligt stærke marketingkonsulent til at hjælpe os med at nå vores mål – i et barselsvikariat i godt et år.

 

Vi har travlt og stillingen ønskes derfor besat hurtigst muligt med en velkvalificeret, erfaren, udadvendt og grundig marketingmedarbejder, som får en række spændende opgaver i en stor politisk ledet virksomhed i et unikt krydsfelt mellem private virksomheder, kommuner og regioner.

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med en samlet økonomi på knap 5 mia. kroner og med 215 mio. årlige passagerer i busser, lokaltog og flextrafik. Vi samarbejder med DSB og Metroselskabet om at udvikle og brande den kollektive transport gennem DOT, og så er vi medejere af blandt andet Rejsekort og Rejseplanen, som er nogle af de mest benyttede brands i Danmark. Vores services bruges af over en halv million mennesker hver dag.  

 

Du bliver en del af Direktionssekretariatet, og er derfor placeret centralt i virksomheden, tæt på beslutningsprocesserne og på arbejdet i direktion og bestyrelse i en stor, politisk ejet virksomhed.

 

Du får ansvar for:

 

 • kampagnestyring, udvikling og eksekvering af markedsføringskampagner, herunder samarbejde med bureauer, interessenter og øvrige leverandører.
 • samarbejde og koordinering af projekter og kampagner på tværs af fagligheder og trafikselskaber
 • at lede og deltage i forskellige projektarbejder i Movia
 • at brande den kollektive transport igennem DOT i tæt samarbejde med gode kolleger i DSB og Metroselskabet.

 

Derudover får du løbende opgaver af varierende indhold og omfang, som afspejler dine kompetencer og kvalifikationer.

 

For at lykkes i stillingen skal du

 • være detaljeorienteret og kommunikationsstrategisk tænkende
 • gerne have en akademisk uddannelse (cand.merc., cand.com. etc. )
 • have minimum 3 års relevant erhvervsfaring fra privat eller offentlig virksomhed
 • kunne budgetstyre og forhandle med leverandører samt have kritisk øje i kampagneudvikling.
 • være stærk til præsentation, formidling og skriftlig kommunikation
 • have indsigt i politisk drevne organisationer eller centraladministrationen og erfaring med at arbejde med mange interessenter er en fordel.

 

 

- og personlige kvaliteter, som svarer til stillingens indhold og niveau:

 • Analytisk, struktureret, effektiv
 • God til at etablere samarbejde internt og eksternt
 • Stærke koordinationsevner
 • Ambitiøs, men uden behov for selv at være i centrum

 

- og så er du en god kollega med godt humør og politisk tæft…

 

Vi tilbyder en spændende hverdag, stejl læringskurve og højt tempo
Du bliver en del af Movias forretningsenhed for Stab og Kommunikation med placering i Direktionssekretariatet. Direktionssekretariatet består pt. af 15 medarbejdere, som ud over kommunikation og markedsføring har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. I Forretningsenheden Stabs- og Kommunikation ligger også ansvaret for trafikinformation, salgskanaler, analyse, kundesvar- og afgiftshåndtering. Stab- og kommunikations øverste leder er Kommunikationsdirektør Camilla Struckmann, som du vil referere til i det daglige.

 

Moderne, ny istandsat arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

 

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

 

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse senest 1. november 2019 eller snarest derefter. Vi tilbyder fleksibilitet og får også brug for din.
Vikariatet løber foreløbigt til og med juli 2020.

 

   

Ansøgningsfrist

Mandag 26. august 2019. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 36 og 37.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kommunikationsdirektør Camilla Struckmann på telefon 30 10 33 10 eller pr. mail cst@moviatrafik.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV via nedenstående link, hvis du vil søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist: 26. august 2019